Inspiration

Bilder från we💗it

2013-02-27 @ 18:28:45 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


No pain, no gain.

Kände mig bättre och febern försvann, så var dum nog att gå ut och springa. Sluta med att jag spydde och nära på att svimma, så det blev ju inte så lyckat. Ska gå till skolan imorgon, efter skolan ska jag gå ner på stan. Gina Tricot öppnar och jag får mina pengar, har gjort plats för massor vårkläder i garderoben! :) Ska plugga lite innan jag sover så jag slipper att komma efter så mycket när jag varit hemma. Ha en bra kväll!

2013-02-27 @ 18:03:18 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Saknat min nallebjörn

När jag var i stallet igår så pratade Alice och jag om Rigolettos hälta, och att han behöver någon som rider igång honom efter vilan. Kanske ska ta de längre!

2013-02-25 @ 14:15:28 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Låt oss sväva in bland molnen tillsammans du och jag.

Kommer sakna dig. Jävligt mycket.
 



 
2013-02-24 @ 13:51:00 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


En plats full av gamla minnen.

Idag ska jag åka till Målserum, ridskolan där jag har ridit i många år. Ska kika in en box där och nappa upp lite information, för kanske ska flytta joyce dit nu till våren. Min gamla skötarhäst står fortfarande där, saknar honom enormt! Vi bär på massor av minnen tillsammans. Han är en 1.66m  bork valack, 9 år och inte jätte rutinerad men vill lära sig och går sakta framåt i både hoppning och dressyr. Börja rida honom för kanske 3 år sedan och vi har utvecklats enormt mycket tillsammans. Har ridit in honom efter sommarbete och tävlat honom lite i klubbtävlingar. Han är en av få hästar som jag verkligen fastnat för. 
 
 
2013-02-24 @ 13:48:21 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


BÖRJAR PIGGNA TILL

Idag är dehär min bästa vän. Forfarande hängig men börjar piggna till äntligen! Imorgon blir det skola. Jihuuu! :D 
Om jag är sjuk och har feber så brukar jag använda mig av domhär istället för tabletter, funkar bra eftersom jag hatar att svälja tabletter. 
2013-02-24 @ 13:06:02 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Frukost på sängen

Vakna runt 10, mår dåligt idag också. Kanske ska följa med ut och hälsa på min Pålle sen, om jag orkar. Nu ligger jag och kollar på Robin Hood , sjukt bra och spännande film! Rekommenderas.

2013-02-23 @ 12:55:02 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sjuk + lov= :(

Ligger och har feber och kan inte prata, mår inte bra. Kollat james bond skyfall med mamma och pappa ikväll och bara tagit det lungt hela dagen. Kul att vara sjuk de sista dagarna av sportlovet också, fucknoo. Nu ska jag sova, och imorgon ska jag nog bara ta det lungt, försöka sova bort infektionerna. Hoppas inte att det är lunginflamation bara så jag missar skolan denhär veckan. Om en vecka och några dagar är det dax för prao. Ska praoa på remont hos min tränare första veckan och sen andra veckan ska jag praoa på valstad hästgymnasie och bo hos min syster i gamleby. kommer bli jätte skojigt :) Imorgon kommer massor bilder upp på Alice ifrån senaste fotodagen på henne och så kommer ett stort projekt komma igång, mer säger jag inte! 
 
o yadayadayada, sorry för det röriga inlägget, men är sjukt trött. godnaaaaattt <3 
 
2013-02-23 @ 00:16:57 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Twiggy insperation.

Har flera gånger hittat bilder på Twiggy Lawson, en fotomodell & skådespelerska på 60-talet när jag kollat runt på nätet på olika bloggar och på kläder, så jag fick insperation och ville testa. Alice hjälpte mig att fota och resultatet blev toppen! Riktigt nöjda. Det är jag på bilderna och Alice som fotar med Nikon d60 objektiv 18-55mm 
Kommentera vad ni tycker, vi vill höra era åsikter! 
 
 
2013-02-22 @ 22:35:08 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Fight for your dreams.

2013-02-22 @ 19:27:26 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fortsätt simma fortsätt simma

Imorse hade jag stalljour. Segt att hoppa upp vid klockan 7 på morgonen på lov, men så är det att ha häst. Efter fodring så tog jag ut jojje utan någon utrustning och hoppa lite, fungerar jätte bra nu efter massor träning :) Sen kom Alice ett tag och vi tog några kort med inspiration av Twiggy, bilderna kommer upp imorgon redigerade och fixade. Svartvita bilder behöver ganska mycket fördjupning och ljusredigering för att se levande ut. Nu sitter jag här med Tore och Emil och spelar ps3, grymt!

2013-02-18 @ 21:17:43 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Money fly away

Shoppat ett tag och käkat på donken. Hämtat upp 2 gullhönor mina såkallade systerbarn, och är påväg hem igen :)

Fick med mig 1 tjocktröja, ett par jeans, en tröja, 2 nagellack, ett läppstift och en cream från nivea. Jättenöjd!

2013-02-17 @ 14:49:00 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Money fly swag

2013-02-17 @ 14:46:19 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Min syn på politik del I

Vilket parti tycker ni tänker rätt och siktar mot bra mål? Eller har ni inte haft en tanke på politiken i Sverige överhuvudtaget? Det hade inte jag heller.

I somras var jag på Almedalsveckan på Gotland och lyssnade på olika politiker, det var till och med några kända politiker som hade båt brevid oss i hamnen. Såg både Mona Sahlin och Fredrik Reinfeldt, men inget som jag brydde mig någonting om. Förstod inte det viktiga och hade ingen koll på vad de olika partierna talade om. Men dom senaste veckorna har jag börjat öppna ögonen och tagit reda på massor fakta om de olika partierna och deras synpunkter på Samhället och framtiden. I skolan jobbade vi med miljö förstöring och om svältande barn, och det var då som jag började intressera mig mera för politik överhuvudtaget.

Min åsikt på samhället idag är inga fina åsikter. Har ingen fin syn på världen överhuvudtaget längre. Barn svälter, dom rika lever lyxliv och artister kan tjäna mer än 20 miljoner på en enda konsert. Vi använder maten till djuren för att föda upp mer djur och för att kunna äta massor av köttprodukter, medans andra länder har svårt att få fram de tillgångar som vi inte behöver röra en muskel för. De flesta barn växer upp för tidigt och skolorna blir allt tuffare när betygsorterna ändras. Ska det vara så? Vad tycker ni om det? Vissa av er kanske tänker, världen är orättvis. Men, såhär orättvis måste den inte vara, den kan förändras väldigt stort. Vart är lösningarna till världens problem idag?

2013-02-17 @ 11:55:33 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


En månad kvar!!

Kommer bli feeeeeett.

2013-02-17 @ 11:22:57 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag saknar dig!

Hur mycket man än försöker så kommer det aldrig bli som förr, men hur mycket jag än försöker att börja om på nytt fastnar jag i att gå vidare ifrån det gamla. Jag saknar dig, jag saknar oss.

2013-02-17 @ 11:17:03 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mot Norrköping!

Musiken, alltså takida, är på hög volym, precis kört förbi gamleby och vi rullar vidare till Norrköping, eller shoppingstaden som jag brukar kalla det. Ska handla kläder och hämta upp mina små systerbarn, har saknat dom enormt!

2013-02-17 @ 11:13:15 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Åsa-NisseGubbstate

Satt hela kvällen framför teven med min familj och hade mysigt med fotbad , frukt och choklad. ibland måste man få lite omvårdnad själv också. Kollade melodifestivalen och sen den roliga komedin Åsa-Nisse, welcome to Knohult, rekommenderas varmt! I mello röstade jag på State of Drama, riktigt skön låt! Kommer nog högt upp på min musiktoplista denna vecka. Bjuder på några tips om man vill unna sig något litet extra.

Tips till minispa för själen och kroppen:

Fotbad: 1msk olivolja och en halv msk salt, ha i fötterna och händerna tills dom är mjuka. Smörj där efter in dom med en mjukgörande och inte allt för fet cream.

Ät samtidigt uppfriskande frukt och lite god choklad tillsammans med isigt limevatten eller varmt te.

Det lever man länge på!


Imorgon ska jag till Norrköping, berättar mer imorgon. Nu slocknar jag till och från i meningarna, godnatt allesammans! Ni är underbara<3

2013-02-16 @ 23:51:54 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kära dagbok.

Traditionellt, eller vad tycker ni? ;)

Idag steg jag upp tidigt, käkade frukost och satt med bloggdesignen fram tills 3 ungefär. Ny header, lite ändring på färgerna och tillägg på vissa ställen kommer strax. Åkte ut till stallet, har jouren denna helg så tog in hästar och mysade. Red en stund på joyce med hoppsadel & grimma. Har ni prövat att rida med grimma och långt grimskaft som tyglar, istället för massor seldon och träns? Om inte, pröva! Det kanske passar just dig och din häst!
Hoppade över lite småhinder innan jag gjorde böjningsövningar, så han slappnade av i halsen och stretcha i avskrittningen.

Åkte och handlade lördagsmys med min lillebror efter det, blev mycke frukt i korgen!

2013-02-16 @ 23:42:30 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0