Vila i frid min ängel

Idag kom ett tråkigt telefonsamtal när jag var i stallet, min lilla hamster hade dött. 
Hon var gammal, nästan 2 år. Inte tillräckligt tänker man såklart, men jag tror hon hade ett fint liv. 
Men att se sitt lilla djur, när man kommer hem, liggandes utan att andas. Ja, de känns ganska mycket. 
 
Busan, idag tog du ditt sista andetag, den 25/1-2013
Saknar dig redan
 
 
 
2013-01-25 @ 22:23:20 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


ÄNTLIGEN!

Skönt att komma ut med båten i sommar, känna fartvinden i fören, solen steker och chill musik högt i hörlurarna. Im in lovin it👌

2013-01-12 @ 11:15:00 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


SHOPPASHOPPA

Sitter i bilen påväg upp till Norrköping för att shoppa och köpa båt. Gamla låtar spelas som Curly Sue, Falling Down & Give Into Me. Häärligt! Först ska vi kolla och köpa en ny segelbåt lite mindre än den förra och sen åka in till centrum och shoppa. Wooopaaaaa

2013-01-12 @ 09:25:43 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


ÄT RÄTT

Är ofta godis och choklad sugen. Inte så ofta matsugen. När jag får det där suget efter en underbar chokladkaka går jag bestämt och tar lite flingor eller mat istället. Dels för att må bättre, och dels för att choklad är väldigt onyttigt och man får fet hud av det. Det är jobbigt ibland men jag lovar, när du väl bestämt dig för att sluta äta godis osv och tar istället något nyttigt så mår du bättre och känner dig stolt över dig själv. Det gör jag. Då säger jag inte att man kan ta en godisbit när man kollar på teve med familjen, eller om man har lust att baka nångång på helgen, det är helt okej, man måste gotta sig ibland. Men om jag äter bättre på vardagar så blir träningen lättare, jag bygger lättare muskler när jag äter nyttigare och mer protein som mjölk, ägg, kött. Det är viktigt att få i sig lite fett så det kan vara tillexempel smör på mackan, eller på pastan. Äter varierande kost och långsamma kolhydrater/snabbare kolhydrater beroende på vad jag ska göra. På kvällen äter jag långsamma, för att inte få så mycket energi och kunna sova tidigt. På morgonen äter jag blandat för att orka tills lunchen och för att piggna till på morgonen. Som tillexempel knäckebröd och sockerrika flingor.
Testa! Det funkar, man mår bättre!

2013-01-11 @ 21:48:44 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


SOMMER HAS COME AND PASS THE INNOCENT CAN NEVER LAST

Lunchar med Emma Alice och Michelle, ska ha so och engelska sen slutar vi. Syrran kanske kommer idag, så ska jag till stallet och we träna jojje, ska nog filma och lägga upp ett inlägg om de jag gör. De öser ner snö, tycker det är nog med vinter nu!!

2013-01-11 @ 11:38:10 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


ONE IN A MILLION

Idag gick jag hem med Alice efter skolan, käka sen satt och snacka allvar. Skönt att prata ut med sin bästa vän<3
Kom hem vid 5 , duschat och tagit de lungt. Snart ska jag sova, ska bara läsa lite. Sov gott finaste bloggläsare, ni e underbara!

2013-01-10 @ 21:10:10 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


MAKE YOUR OWN FASHION

Ska åka till Norrköping på Lördag, kolla på ny segelbåt och shoppa. TaggaTagga! Ska inhandla domhär godingarna. 


 
2013-01-10 @ 19:46:43 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


I LOVE YOUR SMILE

Sitter i skolan, har spanska i datasalen. Tråkigt att läsa om.. Vetinte va ja ska göra sen men kanske ska va me Alice eller typ sova, är sjukt trött. Igår hoppa jag joyce. Först longera jag han för han va spattig och pigg som få men efter ett tag lugnade han sig och jag satt upp och började jobba. Hoppa lite hinder på 60 sen städa vi ihop och åkte hem. Somna tidigt. De e så sjukt jobbigt att bara gå i skolan sen göra en sak sen sova hinner aldrig ta det Lungt. Därför jag ite bloggar så mke, fast jag använder också bloggen som en avslappning.

Snackar bara yadayada men e klar me arbetet så har inget att göra och lektionerna är skit

Hörs, godnatt typ

2013-01-10 @ 12:50:14 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


BE STONG HOLD ON

Har legat och lyssnat på musik och tänkt i några timmar nu. Har smilat, gråtit, tänkt.

Det har gått ett år och ett halvt år. 1,5 år sen, jag började 7an. Nästan allt har förändrats under tiden. Gått mycket med förlust men några steg med vinst. Det är just dom där stegen framåt bland alla felsteg som har fått mig att kämpa framåt. Hör ofta av vänner och ganska okända människor att - Vad stark du är ida!! Eller, -Skulle aldrig klarat av det du gått igenom. Jag är en stark människa, jag står upp för mina åsikter och ser aldrig ner på människor jag inte vet ett smack om. Säger till om jag tycker att någonting är väldigt fel och försöker att uppskatta mina nära och säga snälla saker. För jag vet hur det är att bli nersedd på, att bli tagen för givet. Då tänker jag, varför stanna upp och gå bakåt, istället för att gå framåt och kämpa sista biten? Kunna känna efter att, jag klarade det! Varför vilja vara som andra och inte hitta sig själv? Våga visa dina egenskaper, våga visa ditt JAG. Du är inte pinsam, då får nog många fler människor en annorlunda syn på dig. Alla kan inte tycka om dig, så är det. Så varför inte visa sina bra sidor och stå upp för dig själv, använda sig mer av sina bra egenskaper och lägga kraft på alla de som tycker om dig? Istället för att försöka få alla att gilla dig genom att försöka vara som alla andra? Vi är födda som original, varför försöka vara en enkel kopia?

Tänk inte såhär: jag kan aldrig bli som hon/han... Tänk istället: Han/Hon kommer aldrig kunna bli som mig? Vafan är ordet perfekt egentligen? Om ordet finns i ordboken tycker jag att alla är perfekta, på sitt sätt. De människor som klankar ner på dig utan att du gjort något, försök att inte bry dig! Stå upp för dig själv. Och om det nu är så att många tycker illa om dig pga ditt beteende, tänk över det hela. Finns det någonting jag kan ändra på? För att fler folk ska tycka om MIN INSIDA.

Om det är någon jobbig situation eller att du mår allmänt dåligt prata med någon, någon du anförtror dig till, det fungerar! Det låter som en klyscha men det hjälper att släppa ut den tunga stenen i magen och alla tårar som kommer när du ska sova. Kämpa! Låt ingen ta ifrån dig din livsglöd. Om allt är förstört, om du sabbat någonting, det är okej att va ledsen, men SLUTA FÖR GUDSSKULL INTE ATT KÄMPA! De kommer du ångra. Försök kämpa och tänk att nästa dag har något nytt att erbjuda, en ny chans.

Ta åt er av dethär, och för vidare. Tack, godnatt.

2013-01-09 @ 23:09:33 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


HATE WAKING UP FOR SCHOOL

Sitter i skolan på evalet med Alice och Michelle, har varit ute och tagit kort på den nerbrunna pulverfabriken, men det var tydligen avspärrat så blev inte så många bilder. har basket på gympan sen, ÄLSKAAA❤

2013-01-09 @ 09:50:16 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kladdkaka

Förlåt för dålig uppdatering, mobilen krånglar. 

Slutade skolan efter halv 3, det var jättesegt men ändå skönt att komma tillbaka. Inga läxor eller press änsålänge så dagen blev chill. Gick ner med Alice till stan och kolla lite, sen gick vi hem till henne och käka lite mellis å bara softa. Drog hem runt 6, duscha, baka kladdkaka och fixa packningen och de tills imorgon. 

Nikon D60 utan objektiv
2013-01-08 @ 21:22:00 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


GOOD NIGHT SLEEP TIGHT

Ska precis gå å lägga mig, är jättetrött. Har varit i stallet med Malin i princip hela dagen, från 8-6. Ridit dressyr på joyce, lekt med april, ridit lilja med grimma, städat, ryktat, fotat, gosat o yada yada typ allt. Tog en avskedsfotografering med Gusti, han ska avlivas någon dag framöver pga benont och ålderdom. Kommer sakna min gubbe<3 Imorgon är det skola. Känns sådär. Ser fram emot nästan allt förutom all stress. Ushusch. Imorgon ska jag rida eller plugga, får se.

Nattinatti!

2013-01-07 @ 22:16:10 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


ÖGON I FOKUS

Foto: Ida Strid
Modell: Alice Lund
Nikon D60 utan objektiv
2013-01-07 @ 20:18:55 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


-

Kom hem för ett tag sen. Vart me goa människor, kollat film, snackat, donkenhäng. Ska sova snart, kollar film och gosar me katten.

Muppbild haha

2013-01-06 @ 21:47:46 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


SMAKPROV DAVID 5/1

Fotograf: Ida Strid                                                                                                                                                                                        Nikon D60 utan objektiv
 
 
2013-01-05 @ 22:21:49 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


SKÄRGÅRDSDOKTORN

Ska kolla ett avsnitt av skärgårdsdotorn, sen sova. I morgon ska jag, malin, alice, zeb och phille dra å bowla runt 3 tiden. Får se om malin alice och jag ska träffas några timmar tidigare. Hörs! godnatt. 
 
2013-01-05 @ 22:03:00 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


IDA 2/1 (del 1)

Fotograf: Alice Lund (www.alicelund.blogg.se)
Nikon D60, utan objektiv. 
 
2013-01-05 @ 22:01:58 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kapsonridning

Duscha precis, nu redigerar jag massor bilder ifrån imorse på david.
Red jojje barbacka med kapson i ridhuset. Gick kanonbra. Träna lite dressyr, att han skulle stanna på bara rösten och sitsen, och öka bara av rösten, det funkade riktigt bra. Nästa steg är att kunna svänga utan tyglar i en liten volt. Har ridit med bara grimma, utan grimskaft i skritt trav och galopp kontrolerat än så länge så jag tror att det kommer att blir rätt enkelt med svängarna när man tränat lite.  
2013-01-05 @ 20:44:00 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


#pizza❤

2013-01-05 @ 18:41:49 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jan. 05, 2013

2013-01-05 @ 14:20:59 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


SOLUPPGÅNG

Sitter här i stan i soluppgången, ska precis börja ta kort på David med Alice. Hörs

2013-01-05 @ 09:56:28 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


.

2013-01-05 @ 00:40:42 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Svar på frågestunden.

 
2013-01-04 @ 23:10:38 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


-

2013-01-04 @ 17:29:55 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Stallet ❤

Drar mig ut till stallet för att hoppträna Jojje och kanske trimma lilja eller april i ridhuset. När ja kommer hem ska jag sova sen imorgon förmiddag så ska jag mamma pappa och David åka till gamla stan för att jag ska fotografera David och sen m&p, mys! Ska dra nu, vi höres

2013-01-04 @ 17:29:26 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kontakta mig

mail: ida.strid99@hotmail.com
Skriv till mig på facebook HÄR
2013-01-04 @ 15:08:00 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sammanfattning i frågor.

Gjorde du något 2012 som du aldrig gjort förut?  Yes
Hur har ditt 2012 varit? Sådär
Tror du att år 2013 kommer blir bättre? Ja absolut, man lär sig av sina misstag och har ändrat min syn på och sett saker som jag inte har sett eller förstått tidigare.
Blev du kär i 2012? Ja.
Vilket datum från 2012 kommer du aldrig glömma? 25/8 23/4 20/9 
Bästa köpet 2012? jojje
Vad spenderade du mest pengar på 2012? Kläder, takidakonserter, jojje.
Gjorde någonting dig riktigt glad 2012? Takida, Joyce.
 
Vilka sånger kommer påminna dig om 2012? Call me maybe, AHAHHAHa
 
Vem har du umgåts med mest 2012? Alice, Malin, Tor, Sebastian, Zeb, David, Elisa, Melissa, Michelle
Bästa minnet från 2012? Allra första takida konserten var nog de bästa minnet. 
Har du haft ett förhållande under 2012?  Ja det har jag. 
Är det något du saknar år 2012 och vill ha 2013?  Nej, har allt jag behöver. 
Vad önskar du att du gjort mer 2012? Levt livet, skitit i problem, umgåtts med folk som gjorde mig glad och inte gjorde mig ledsen. 
Vad önskar du att du gjort mindre 2012? Tänkt, deppat, hållt mig fast vid saker som inte fick mig att må bra, suttit vid datorn.
 
Favoritprogram på tv 2012? Ponnyakuten, Solsidan
Största musikaliska upptäckten 2012? Jag har alltid lyssnat på takida lite men att jag börja lyssna på dom hela tiden. Och att jag kan spela gitarr och sjunga haha. 
Något du önskade dig och fick när du fyllde år 2012?  Fick de ja önskade mig mest.Takida konsert.
Vad gjorde du på din födelsedag 2012? Åkte till stockholm med syster och bror, lyssna takida, snacka me takida, åkte karuseller, sjöng, hade damp, åt hamburgare, ja, haha. 
Finns det något som skulle gjort ditt år bättre 2012? Ja mycket
Vad fick dig att må bra 2012? Takida, alice, malin, jojje
Vem saknade du 2012? Min syster
Det bästa du har åstadkommit i år 2012? Ändrat mig till de bättre de senaste halvåret.
Vad vill du säga till dig själv att göra 2013? Skita i vad alla tycker, köra mitt race. lite mer yolo, göra saker som gör mig lycklig. 
 
 
2013-01-04 @ 14:59:32 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nisvet Suljic

Har funderat ett tag på att skriva ett inlägg om honom, och jag vill få ur mig dehär och hoppas att nå ut till många med dethär.

Jag har varit väldigt negativ till Nisvet under lång tid. Jag har tyckt att han bara söker likes och uppmärksamhet. Men har tänkt lite och gett killen en chans. Läser det han skriver varje dag på facebook och på hans blogg. Jag kan tycka att vissa citat och liknande bara är kopierade, men. Det är inte det som man ska fokusera på. Det han gör är att nå ut till massor av människor med det han tycker, och för att ge andra självförtroende och glädje. Man kan tro att han är fake, att han bara vill ha uppmärksamhet, men se på honom ifrån olika håll. Han är en fin kille, försöker hjälpa andra. Han gör det han är bra på och det han tycker om att göra. Det är stort. Jag hoppas inte att han tar åt sig av några taskiga och omogna kommentarer, för det är han inte värd. Han får massor kommentarer och tusentals meddelanden på facebook, men han försöker svara så gott han kan. Han skapar olika tävlingar för sina fans och han kämpar som fan för att nå dit han vill. Han är på god väg. Han är numera en av mina förebilder just för att han ger andra människor styrka för att nå dit dom vill i livet. Man kan undra varför han är känd? Ja, varför? men.. Han har nog kämpat och nått sitt mål helt enkelt, på sitt sätt. Jag tycker att man ska sluta hata honom, för ni känner honom inte. Inte jag heller, men det han skriver är hur som helst väldigt fina saker. GO NISVET!
 
Läs hans blogg: www.nattstad.se/nisvetsuljic
Gilla och prenumenera på hans facebook page: HÄR!
Tävla hos han på hans facebook page.
2013-01-03 @ 17:40:00 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


JOGGINGTUR

2013-01-03 @ 16:01:14 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


PLÖMSIG

Imorgon kommer massor inlägg om lite vad som helst. Kanske tänker starta upp ett projekt som kanske leder till något stort, men de tar jag inte upp ännu, skriver om det när familjen tar ett beslut. Kommer massor bilder imorgon också, och gamla bildbomber som jag inte har haft någon inspo att posta här när inte designen var klar ännu. Men nu slocknar jag. Godnatt

2013-01-03 @ 01:18:20 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jan. 03, 2013

1. Ja, en gång

2. Haha jo

3. Sisådär, ganska bra i slutet av terminen

4. Att jag började lyssna på takida igen, och att jag fick Joyce

5. Att jag inte kunde ha kvar skrufur pga distans omständigheter

6. Ja det var det, mycket annorlunda.
Börja 7an, de blev en stor skillnad.

7. Jag har nyårslöften och kommer nog gå efter dom också

8. Men åh, ja

9. Stämmer

10. Haha ja

11. Ja det har hänt en del. Den 25/8-2012 gick jag på en takida konsert. Efter första gången live så börja jag lyssna konstant på dom och har gjort i ett halvår nu ungefär. Dom har gett mig självsäkerhet och dom gör mig alltid glad. Jojje Har också ändrat mycket i mitt liv, även allt som hände i somras, börjar växa upp lite.

12. Takida - Swallow, Stiftelsen - Vart jag än går, Takida - alla boxroom sessioner

13. ja

14. Ja

15. I slutet av 2012, inte början

2013-01-03 @ 00:52:25 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


BÖRJAR BLI CENIL


 
Nya profilbilden på facebook.
Skulle ha lagt upp massor av bilder nu ikväll från dagen, men SJÄLVKLART glömmer jag ju minneskortet hos alice igen. Haha. Ska käka lite nu och sen sova. Imorgon vet jag inte vad jag ska göra. Hittar på något. Kanske dra ut och fota hoppkurs i målserum. Drar till stallet imorgon iallafall, äntligen. Kommer upp ett videoinlägg med svar på frågestunden imorgon, så ni får kvällen på er att fråga saker! Natti natti, sov sött. 
 
 
2013-01-02 @ 22:02:33 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


DONKENHÄNG BAWWE

Sitter med Alice på donken, köpt lite saker och fixar klart håret. Snacka om nöjd tjej här va! Hatten av för Chrisma Hårdesign. Nu ska vi gå runt i stan och fotografera. Hörs sen! puss

2013-01-02 @ 12:03:14 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


CHRISMA

Sitter med färgen i håret på Chrisma. Klippt bort det slitna och ja, fräschar upp det. Det behövs! Bild kommer sen. Ska fota med Alice sen

2013-01-02 @ 10:26:34 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


SAMMANFATTNING 2012 I FRÅGOR

Svarar på en fråga varje dag.

1. Blev du kär 2012?
Svar: Ja, en gång blev jag sådär riktigt kär.

2013-01-01 @ 17:02:51 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0