Morgon dag 7

Nu har vi varit här en vecka. Tiden går så fort här, gör saker hela tiden så man hinner knappt tänka! Det är jättekul, och sjukt härlig stämning. Alla är trevliga, folk här, på campus, i affärer, på gatan. Igår när jag skulle ta ut en Twix från en automat så visste ja inte hur man skulle ta ut den, så då kom en amerikansk tant fram, tog upp pengar och frågade om jag behövde mer pengar till det. Även fast det var ett missförstånd så var det sjukt sött. Det gick rakt in i hjärtat, blev glad rakt igenom. Sånna saker är det här hela tiden. Man blir bemött med leenden på gatan, blir välkomnad redan i dörren i affärerna och får kommentarer som ''bye sweetie'' ''have a lovley day'' ''i hope you will enjoy LA''. Jättestor skillnad från hemma. 
 
Gick upp lite tidigare för att blogga innan vi ska åka. Klockan är 10 på morgonen och snart ska vi käka frulle. Vid kvart i 12 ska vi mötas vid busshållplatsen och dra till Santa Monica för shopping, och bad. Ska hitta en kamera där också! På måndag ska vi åka Limo Tour till Hollywood, så nu är det 2 dagar med 2 utflykter jag sett fram emot mest. Någon dag ska jag kolla igenom schemat och  publicera massor blogginlägg, om varje dag,  för det går så fort så kommer inte ihåg ordningen vi gjorde allt på! Vill inte att jag ska missa att berätta något. Hoppas ni har det toppen där hemma! 
 
 
2013-06-30 @ 19:06:40 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dessert Hill Outlet Dag 6


 
Vi åkte runt klockan 12 efter en lång och härlig sovmorgon. Maja och jag gick till skolan som vanligt, tar runt 30 minuter. Vi åkte bussar med aircondition, puuh, och kom fram i 47.2 graders värme. Kändes som en bastu, skojar inte! Jag köpte en snapback, en mobilplånbok, ett par flipflops, 3 par tröjor och ett par röda låga skor från Converse. Och sist men inte minst, så köpte jag ett par Raybans med korallfärgade glas som jag har velat ha så länge! Jättenöjd. Hade tänkt att köpa en väska från Michael Kors, men jag är inte den som lägger flera tusen på en väska. Åt Italiensk cheese pizza innan vi skulle åka, och den var sjukt god! Satt mig i bussen med ett leende på läpparna, hög musik i öronen och LA solnedgång utanför. Det var verkligen en sånhär solnedgång man ser på film, med palmer utanför och berg runt omkring. Love it. 
 
Takida spelade på Bråvalla och jag var inte där. Chris fyllde år också. Känns surt. Saknar er alla där hemma! 
 
2013-06-30 @ 18:56:52 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


WATERGAMES

Hade watergames som aktivitet pa eftermiddan. Kasta vattenballonger, akte pa en lang matta fran en backe och massor. Va me ett tag sen gick jag Maja o några killar ner till poolen. Efter det gick ett gäng tjejer ner till Starbucks. i love it 
 
2013-06-27 @ 22:33:00 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


STAN & STARBUCKS

 
 
 
 
Gick ner med massor trevliga manniskor till stan. Gick sjalvklart till mitt kara underbara starbucks, sen gick vi vidare till kladaffarer och jag kopte lite klader. Sen behovde vi ga tillbaka till var vardfamilj for att ata. Vi fick akta amerikansk pizza!
2013-06-27 @ 22:25:23 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


DAG 4

Idag har vi gatt i skolan, kakat pizza pasta och kaka i matsalen, haha, typisk amerikansk mat. Direkt efter hangde jag och Maja pa nagra som skulle till datasalen sa jag kunde blogga. Sen ska vi till polisstationen och kolla, sen hem till vardfamiljen och ata sen ikvall ska vi ge oss ivag pa varat forsta STSdisco, kommer sakert bli fett, alla har ar chill att umgas med. Har forresten fatt varldens dialect, blandning mellan Skanska, goteborska, nottlandska och stockholmska. Ni kommer garva nar jag kommer hem lovar. Har brannt mig ganska mycket pa axlarna, annars borjar jag bli jattebrun redan. Harligt vader och 30 grader, kan inte bli batter. Hoppas ni har det super hemma i Sverige, jag saknar er!
2013-06-27 @ 22:11:00 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lektionerna

 
 
Amerikansk skolbank, fett jobbig och liten.
Vi gar 3 timmar I skolan varje dag, den forsta timmen sa har vi vanlig amerikanskalektion och sen sa har vi musik i en timme efter. Det ar lite segt pa morgonen men skolan ar okej. Gruppen ar valdigt latt, gar i den nast/hogsta hogsta gruppen, lar mig inte nagot nytt men det ar ocksa ganska skont faktiskt. Imorgon ska vi gora som ett upptradande i grupper. Vi ska visa cupsong och sjunga till den! Det ar jattekul att umgas med folk fran andra lander och kunna kommunicera med dom fastan man inte har samma hemsprak, de ar fett coolt.
2013-06-27 @ 22:05:29 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


switching to campus

I var vardfamilj sa maste vi vara hemma jattetidigt, vi missar aktiviteter och vi far inte tiden att racka till. Dom vill inte skjutsa oss, det ar 30 minuter att ga till skolan, vi maste kopa tvattmedel och tvatta sjalva vilket vi inte var informerade om innan sa vi ska byta till Campus dar alla andra ar istallet. Missar nastan hela kvallsaktiviteterna for att vi maste vanta pa bussen, och det ar inte ofta som bussen ens kommer. Det finns andra har som bor I vardfamilj och dom ar jattebra, det ar inte nagot fel pa varan vardfamilj pa det viset dom ar jattetrevliga men vi missar massor som vi betalat for. Annars ar det ett super bra alternativ om man vill lara sig mera om kulturen, har redan lart mig massor! Vi stannar I 3 veckor och dom 3 veckorna vill jag ta vara pa.
2013-06-27 @ 22:00:42 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


mobil kamera

Sa fort jag far syn pa en Nikon d3100 nagonstans sa koper jag den. Det suger att behova anvanda mobilkameran, ni far noja er med mobilbilder ansalange! sorry
2013-06-27 @ 21:56:57 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


NYTT ARMBAND

Va inne pa en dollaraffar I Uptown som ligger jattenara var skola, hitta dehar jattesota armbandet for bara nan/nagra dollar.
2013-06-27 @ 21:55:41 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


L.A stek!

FOTOT AR TAGET AV JOHAN SANDBERG MCGUINNE, EN AV VARA LEDARE
2013-06-27 @ 21:50:54 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Skola

Nu sitter vi i skolan, ska gå 1 timme till. På lunchen ska vi gå ner till stan ett stort gäng o shoppa o göra manikyr, sen köra watergames. I love thiiis ♥

2013-06-26 @ 19:15:43 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()


Goodmorning

Nu är bilderna jätte fula från mobilen. Men här är min frukost. Istället för rostade mackor med massor pålägg tar jag utan, och istället för jättesockriga flingor tar jag vanliga cornflakes. Kanske inte så amerikanskt, men gud va de är gott! Börjar sakna maten hemma. Får till och med glass till lunchen hela tiden i matsalen. Gash

2013-06-26 @ 16:01:32 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dag 2

Ibland funkar det inte att skriva inlägg, vet inte varför. Snart ska ja köpa en ny systemkamera så då kommer jag blogga från min dator med massor bilder! Ni kan följa mig på instagram @idastridse, där kommer det upp massor bilder!

Igår så blev vi indelade i klasser efter provet, kom i den näst högsta gruppen, men det va ganska lätt. Ska ge den en dag till för att se om jag ska byta eller inte. Hade bara 2 lektioner och snacka bara musik och presentera varandra. Efter skolan åt vi lunch, sen gick maja och jag å sprang. Vi hade olika träningsrutiner, så det sluta med att jag sträckte mitt ben för att jag inte var tillräckligt uppvärmd så som ja brukar vara när jag börjar springa. Benet är helt svullet, gör as ont att gå. Men följde med på hajkingen och till stan iallafall. Hitta 2 snygga shorts i en affär på Uptown men mitt kort funkar inte så måste ta ut dollar. Va även massor stånd me frukt och så, som vi ska köpa. De är väldigt stor skillnad på matkulturen, inte mke nyttig mat här! Sen gick jag och dom andra 3 tjejerna hem och åt hos värdfamiljen, gick tillbaka och började hajkingen. Valde den långa vägen så vi kunde så längst upp på topparna. Det var jättefint där uppe! Tog massor kort. Gillar verkligen min grupp, de e så härlig stämning hela tiden. Alla amerikanare är också super trevliga, till exempel när man frågar om vägen eller ska lämna in sin väska innan man går in i cafeterian. Det är alltid nått dom säger typ, have a good day, eller, here you go sweetie. Det är så mysigt! Efter vi kom ner från toppen så skulle ja hämta min väska från en tjejs rum för att ja inte ville bära den hela vägen upp och ner från toppen. Men hon var borta, så tog ett tag innan vi löste det med busspengar men ja, Iveth fick komma och hämta oss tillslut för att inte bussen kom. Igår kväll va de inte roligt.

En sak som är ganska kul när man är här, hela tiden när man ser saker, de kan va tex en myra. - Omg min första amerikanska myra! Haha, dehär är sjukt stort för mig att få göra. Vill tacka alla som hjälpte mig. Börjar sakna hemma med min familj väldigt mycket och mina vänner, men det är fett bra här så här kan ja gott stanna!

Nu ska snart till skolan. Ha en super dag!

2013-06-26 @ 15:34:07 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Whittier

Nu sitter jag, Maja, Andreas, Alice och cassandra och käkar glass i kafeterian. Fått rundtur och käkat. De är fett mysigt och alla är jättetrevliga :D love this

 

2013-06-26 @ 15:20:00 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


STAN & STARBUCKS

 
Gick ner till stan med nagra andra som skulle dit efter vi badat i poolen. Gick till Starbucks och sen gick vi och kopte lite klader, bild kommer, och sen behovde vi ganska snabbt ga tillbaka till vardfamiljen.
 
 
2013-06-26 @ 13:19:00 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


I <3 CALIFORNIA

Sitter I solen med en glass fran matsalen med massor tjejkompisar. Finns en glassautomat I matsalen sa man far ta sa mycket man vill! Love thiiiis
 
 
 
2013-06-26 @ 12:52:00 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


California!

Nu är jag här. Var jätte trött när jag kom hem till värdfamiljen men dom var jättesnälla och man kände sig välkommen redan när hon hämta oss vid Campus. Nu har jag sovit jättelänge och nu är det dags för skola, här e klockan 7. Skriver sen! Chao

2013-06-24 @ 16:10:29 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Nu åker jag

Gått igenom tullen och ska gå på planet om en timme. De va sjukt jobbigt att säga hejdå till mamma å pappa o de kändes som om man inte riktigt hann säga hejdå men de tror ja inte riktigt man hinner hur lång tid de än tar.

Nästa gång jag bloggar är jag på andra sidan jorden, i USA. ♥

2013-06-24 @ 16:06:56 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Skype

Lägg till mig på Skype om du vill prata med mig när jag är iväg i Los Angeles. Ska försöka svara på allt, men eftersom det är 9 timmars tidsskillnad så kanske jag inte svarar om ni ringer.

Add me on skype so we can talk while i'm in L.A. I'm try to answer everyone but because it's 9 hours difference, maybe i wont answer if you guys call me.

2013-06-22 @ 20:30:40 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag är lycklig.

Nu kommer jag att lämna allt bakom mig i 3 veckor. Lämna min trygga famn Västervik, och alla som står mig nära för att åka ut och upptäcka en del av världen. Att få den möjligheten är väldigt stort för mig. Jag vill tacka framförallt mina föräldrar för att ni ger mig det här, det uppskattas sjukt mycket, men även till människor runt omkring mig som stöttar och peppar mig! Livet väntar inte på en, man måste våga gå ut och skapa det. Varje dag är trots allt en gåva, ingen given rättighet. Man borde inte låta någon stå i ens väg för att kunna leva 100%, all in. Idag känner jag mig väldigt glad. Nervös, stolt och glad. Det är äkta lycka rakt igenom. Jag tror att det är viktigt att ta vara på just dom dagarna, när man känner att luften är lätt att andas och man inte kan sluta le. Jag skulle också vilja tacka mig själv, för att jag tar steget ut i världen, att jag har växt så mycket inuti att jag vågar.

2013-06-22 @ 20:22:42 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


IMORGOn GÄLLER DET

Vakna runt 11, har nästan packat allt klart nu och ska dra ner till stan och möta upp några kompisar för att säga hejdå. Vid 4 måste jag va hemma för att dubbelkolla allt och duscha och säga hejdå till familjen, sen åker jag och mamsen till Arlanda och sover där på ett hotell. Hoppas ni har en bra dag! xoxo
 
I waked up at 11, Everything is almost done before I leave and soon Im going to went down to meet up some friends to say goodbye. At 4 i have to be home because I have to take a shower and check that Everythings is alright. Then I have to say goodbye to my family, mom and I am going to take the bus up to the Airport, and we'll sleep at a hotel there. Hope you'll have a great day my friends! xoxo
2013-06-22 @ 12:00:12 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


1

2013-06-22 @ 01:46:05 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


MAIL FRÅN MIN VÄRDMAMMA

Ohherre, sitter här och är helt exalterad. Känner mig som en 10åring på julafton. Fick nyss ett mail från min värdfamilj. Hon verkade super trevlig, och allt låter helt amazing. Hon hade en 25 årig son som hette Chris, en student från Kina, och en hund som heter Duece. Hoppades att hon skulle ha något djur, så är det en hund!! Hoppa bokstavligen upp och ner när jag läste det, haha. Jag och en annan tjej som ska åka från Sverige som heter Maja ska bo tillsammans med 2 andra roomates också, hur spännande är inte det?! Nu är klockan över 12 och de betyder att det bara är 1 dag kvar innan jag åker! Vill åka nuuu! Idag har jag packat det mesta och nu laddar jag över musik till mobilen, så jag kan ha på flyget. Dehär känns inte verkligt. This is a dream come truuue.
 
 
2013-06-22 @ 00:50:56 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


CALIFORNIA HERE WE COME

Det är 1 dag tills jag måste säga hejdå till alla här hemma, sätta mig på bussen med mamma påväg upp till Arlanda och hotellet, 2 dagar tills jag sitter tillsammans med dom andra på flygplanet, och 3 dagar tills jag går min första skoldag i Los Angeles. VILL ÅKA NUUUU!
 
 
2013-06-21 @ 18:02:00 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Behöver kamera hjälp!

När jag är i USA ska jag köpa en ny kamera. Dels för att jag utvecklats och behöver en bättre kamera för att utvecklas ännu mera, och för att min gamla är 5 år och fattas lite delar här och var. Priserna i USA i svenska pengar är inte skyhöga som när man köper samma kamera i Sverige, så jag kommer vinna en del på att köpa en ny där.
 
Skulle behöva tips på digitala systemkameror. Helst Nikon då den ligger bäst i handen. Den ska kunna gå ner till ett vettigt bländartal och den ska gå att filma på.
2013-06-21 @ 17:39:09 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Våga drömma för att kunna lyckas

Man måste våga drömma för att kunna lyckas. Man måste också våga att misslyckas och inte vara rädd för att få lite sand i skorna på vägen till sina drömmar för att kunna lyckas. Det är alla våra misslyckanden och allt vi lyckats med som format oss till de personerna vi är idag.

Det kommer alltid att finnas människor runt omkring dig som får dig att känna som att du alltid ligger steget efter, som suddar vägen på din karta och försöker släcka det du brinner för. Personer som blockar vägen till dina mål. Som försöker få dig att tro att de är bättre än dig och har nått som inte du har. Det är precis tvärtom. Det är dom som försöker dra dig tillbaka, lägga i din back för att slippa kämpa sig fram upp till din nivå. Det är dom du är skyldig dig själv att lämna bakom dig, vända på klacken och fortsätta vandra på din livsväg utan dom.

Idag växer man upp i ett samhälle med känslan av att ha misslyckats innan man ens har försökt. I skolan där man spenderar 12 år, får man ofta höra "Sikta på stjärnorna så når du trädtopparna". Det är allt man hör som handlar om drömmar från många vuxna som vi ska kalla förebilder. Att bli tagen för givet att orka gå med flera ton på ryggen, och att bli en i mängden. Unga människor ska vandra på jorden med en lycka att ha fått livet men samtidigt ha en känsla av att vara misslyckad.

Man måste ha en stark ryggrad, lätta fötter och ett stort hjärta för att kunna nå sina mål. För att kunna bortse från idealbilden av hur långt en människa kan gå , istället sträva efter sig själv och hitta vägen till dina drömmar genom den personen som man själv är. Istället för att låta alla käftsmällar man får från samhället vi lever i för att vi tror på något, så måste man ta vara på varje bank i ryggen för att vi står upp för det vi tycker och för våra drömmar.

Så våga dröm, släpp taget om det som tynger ner dig, och fortsätt på vägen till dina drömmar med lätta fötter. Ge inte upp för att du har dåliga dagar eller för att någon tittar snett på dig. För utan dom dagarna, och utan det, har vi inget finare att jämföra med.

Om 2 dagar sätter jag mig på flyget. Jag ska till USA. Uppfylla en utav mina stora drömmar. Jag har fått kämpa och ge upp saker som betyder väldigt mycket för mig på vägen, men jag har nått mitt mål och är sjukt stolt över mig själv. Utan mina fina vänner och min underbara familj skulle jag inte stå där jag står idag. Dom har hjälpt mig att ta mig igenom alla tuffa dagar, alla tårar. Men jag har ändrat livsväg, ändrat syn på min vardag. För mig är varje dag en möjlighet. Att kunna vakna upp och varje dag ta ett steg närmare det jag tror på. Att bara komma dit är ett stort steg att ta som människa.

"Sikta mot stjärnorna så når du trädtopparna" Det existerar inte i min värld. Nu ska jag till USA och nå månen.

2013-06-21 @ 11:27:00 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


3

Klockan slog nyss 12 så de betyder att det är 3 dagar tills jag träffar alla och sitter på flyget och 2 dagar tills jag sätter mig på bussen upp till Arlanda och hotellet. Sjukt va tiden gått snabbt. Imorgon ska jag bli klar med packningen. Mycket kvar som ska fixas! Goodnight lovers, xoxo

It's midnight and that means that it's only 3 days before I meet everyone and flying away to Los Angeles, and it's only 2 days before mom and me is sitting on the bus up to the airport and the hotel. It's sick. The time is passing by so fast! Tomorrow i have to finish packing. It's a lof of things that have to be done tomorrow. Goodnight lovers,, xoxo.

2013-06-20 @ 00:11:48 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Osåvare packningen..

Att packa är ganska svårt, speciellt när man inte vet hur mycket man ska ta med sig. 
2013-06-19 @ 21:34:09 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


4 dagar

 
2013-06-19 @ 21:32:44 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Skolavslutningsklänningen

Här är min skolavslutningsklänning. Någon frågade i en kommentar om jag kunde visa den. Skolavslutningen var förövrigt okej. Högstadieavslutningar är inte precis lika kul som på mellanstadiet, iallafall inte på våran skola? Vi lyssna på lite musik i aulan sen fick vi våra betyg bara. Gick sen till lillebrors skolavslutning, mycket roligare och trevligare där! 
 
Here is my graduation dress. Some asked me in a comment if i could show it. My graduation was okey, but it isnt such fun like it was when i was younger. We listen to some who sang and got our grades. Walked to my little bro s graduation instead and that was so much funnier! 
 
/ tog bilden när ja köpt klänningen, dehär va inte skolavslutningen :)/
2013-06-19 @ 21:27:00 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Seeing someone's face light up when you give them a gift.

Nu har jag pysslat färdigt med min present till värdfamiljen. Blir ett 3ljus som är gjort i Västervik och ett litet bildhäfte till med text och bilder om hur ljuset är gjort och vart, lite historia om det också. Hoppas att Munoz kommer att bli glada! Ska ni ta med er en present till er värdfamilj? :) 
 

Now the work with the present im going to bring to my host family finished. It is a 3candle, that is made in Västervik, my hometown in Sweden. I've made a little photobooklet too, that is about the candles and Gränsö Slott where it is made. I hope The Munoz will be happy! Are you going to bring a present to your host family? :) 
2013-06-19 @ 14:35:57 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Löga

 
 
 
 
 
 
 
 
Åkte ut med Alice till löga med kebabpizza, ramlösa och ett glatt humör. Spela volleyboll och bara hade de gött. Körde på planen brevid ''Tales of a broken mind''. Shiiit! 
 
Went to löga with alice, pizza and a big smile. Played volleyboll and just had it great. Played beide the band ''Tales of a broken mind'' Shiit! 
 
2013-06-18 @ 21:42:00 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


glasss

Skejta ner till donken och åt glass. De e sjuukt varmt ute. Nu ska vi fortsätta ut mot löga. 
2013-06-18 @ 17:00:00 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sommarlov

Har badat och solat massor idag. Tränat ett tag och fixa en hallon/glass smoothie. Hoppas ni har det lika bra som jag<3

2013-06-17 @ 22:10:00 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


6 dagar

6 dagar kvar innan jag åker.. 6 dagar, de kan inte gå upp i mitt huvud, fattar de inte själv haha. Så länge som jag drömt om att få åka till USA och nu är jag här, köpt alla saker och gjort alla förberedelser, och bara är redo. Sjukt vad tiden gått snabbt. Imorse så åkte ja o pappa ner på stan och köpte resväska, adapter, lite kläder och hämtade ut dollar från handelsbanken. Sen köpte vi med jordgubbar hem. Yummi! Sommarkänslorna är här i vilket fall som helst!
 
2013-06-17 @ 21:18:11 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Karneval

Åkte ner runt halv 1 till karnevalen och mötte upp Michelle, vi kollade när Jack dansade på talangjakten, åt god mat och sen kollade på karnevaltåget. Sen gick vi ner till Tivolit där vi spenderade resten av kvällen, det var så jävla kul! Åkte massor karuseller, kolla på Henke & Bobba som Dj:a, sen kom Medina vid 11. Var kvar till ungefär 12. Va sjukt mycket drag på konserten, stod längst fram, alla hoppa, dansa och sjöng med. Det var den roligaste kvällen på länge! Bara få släppa allt och dansa loss. Obeskrivlig känsla. Tack till alla er som gjorde min dag!

 

Halv past 11 i went down to the Carneval and met Michelle. We watched when Jack danced in a competition, ate tasty food and walked down to the tivoli, where we spent the rest of the day/night. It was soo great! Went lots of rides, watched Henke and Bobba when they DJd, and at 11 o'clock Medina came and had a concert. Dad picked me up at 12. It was very funny, good music, stood at the front down the stage, everybody sang along and danced. Indescribable feeling. So nice to let go of everything and just dance. Just dance and sing along. Thx everybody for the great day.

 

 

 

2013-06-17 @ 18:37:00 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


KARNEVAL

Första sommarlovsdagen ska spenderas nere i stan på Karnevalen. Ska åka ner dit när jag fixat mig och kolla på Michelle som dansar, sen ska vi gå runt och kolla. Hoppas vi ses där nere. 
2013-06-15 @ 11:33:35 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Tågresa & hotell

Idag har jag och mammi beställt bussresa med Swebus till Arlanda, sen bokat ett hotell som ligger i Arlanda Flygplats. Perfekt! Nu är jag så himla taggad så det går inte att beskriva. SOO FUUUN! :D
 
Today mom and i orderd bustickets to Arlanda and a room at the Airport. Perfect! It is going to be so much fun. omg! only 9 Days. :D
2013-06-14 @ 18:08:00 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


EVERY ROSE HAS A THORN.

This Picture is taken with Nikon d60 without any objective. 1&2-(Picture)me 3&4-(Picture)mom
I have no makeup or hairstyle. Natural
Copyright. You have to ask me (ida.strid99@hotmail.com) if you want to use my photos.
2013-06-14 @ 18:04:06 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


WORK HARD PLAY HARD

Nu ska jag käka lax med sallad och färskpotatis, och sen köra dagens träning. Skolavsluningsdagen är ingen ursäkt, det ska göras! I alla fall för att det är kul. Ikväll ska jag tillbringa min tid i soffan med en smoothie och andra avenyn. Så skönt att bara ta det lugnt, inte behöva tänka på plugget. Fått massor inspiration till ny bloggdesign så det ska jag sitta och knåpa med har jag tänkt mig. Ha en fin kväll! xoxo
 
Now im going to eat salmon, salad and Swedish potatoes. Yummi. Then im going to train. Graduation is not an excuse for not training, you gotta to what you gotta do! I Think its really fun so it is not negative. Tonight im going to spend my time in the sofa with a smoothie and ''andra avenyn''. So nice to just take it easy and dont Think about all the homework. I've got a lot of inspiration for new design here on the blog so i im going to fix that. Have a great evening. xoxo
2013-06-14 @ 17:57:22 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sommarlooov

Skolan avslutades med betygutdelning och musik i aulan, och sommarlovet startades tillsammans med min fina familj och pannkakstårta. Mums! Nu har jag 65 dagars ledighet innan 9onde klass startar. Sista året på högstadiet. Nu ska jag njuta varje sekund. Om 9 dagar åker jag till Los Angeles. Känner på mig att den här sommaren kommer bli super, hoppas din blir det också. Kram
2013-06-14 @ 16:48:15 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


MAILAT!!!

Mailat till min värdfamilj, är så sjukt nervös för svar just nu. Klockan är ungefär 14.00 i los angeles, så det kan komma över natten! Sett huset och kollat på karta och så också, men de kan jag inte ge ut eftersom jag inte har frågat. Kram!
2013-06-13 @ 22:49:40 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


PHOTO CAPTURE

Lekte lite med kameran. Fick en inspirationskick utav krukan som stod där med olika färger på dom små blommorna, så gott som perfection på foto. Har gjort en yttligare klantig sak, råkat dra ner kameran från ett fönsterbräde när jag gick förbi.. Så nu är objektivet trasigt, funkar bara om man håller fast det.. hehe :D Nu har jag i alla fall yttligare en anledning till att köpa en ny kamera när jag är USA. Inte helt fel det heller!
 
Played a Little with my camera. Got inspiration from this flowerpot, perfection on photo. I did a very clumsy thing. Again. Happened to pull down the camera from a window sill as I walked by. The lens is about to broke down, i can only use it when i pull it to the camera. Not good. But i have to see things in the positive way, so.. This is one more reason to buy a new camera when I am in USA. Pretty good.. Clumsy Ida
2013-06-13 @ 22:28:36 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Twinrix

 
 
Idag tog jag dom 2 sista sprutorna innan jag ska åka iväg. Twinrix och nån hjärninflammations greja, så nu är papprena fixade helt och vi skickade in dom för några veckor sen. Toppen!
 
Today i took the last vaccines on the hospital Before im going to USA. Twinrix and some encephalitis vaccin. Now all the papers is done and we sent them for a couple of weeks ago. Great!
2013-06-13 @ 18:10:00 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


VIDEOTEASER

Hittade en video som STS har gjort för sånna som ska åka med sts på språkresa till Los Angeles, precis som jag! Dom presenterar det väldigt bra och det ser riktigt hemtrevligt och fint ut! Like a dream come true :D
 
 
2013-06-13 @ 13:39:57 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


OM MIN SPRÅKRESA TILL LOS ANGLES

Här är Whittier Collage, det är där jag ska gå i skolan. Jag har för mig om att campus ligger på samma område, där ska dom bo som inte ville bo i värdfamilj. Här finns också baskethall, tennisbana, gym, pooler och cafeteria. Nått jag kommer göra mycket är att spela basket, me gustaaa  
 

Den oranga pricken sitter vid Whittier, det är där i Whittier i Los Angeles som jag ska bo och gå i skolan!
 
 
 
Jag gör min resa tillsammans med STS, och självklart mina reskompisar och även ungdomar från andra länder. STS är ett företag som hjälper människor med utlandsstudier. Man kan åka på språkresa, till High School Year Abroad, IBS international Business School och Internationella språkskolor. Det verkar vara ett toppenföretag med positiva och trevliga ledare som tar ansvar och håller koll. Me like!
 
En liten del av cafeterian
 
 
Jag har valt värdfamilj/hostfamily/ för att jag vill se hur det är att leva hos en amerikansk familj. Det är en utav mina drömmar att bli amerikansk medborgare.
 
 
Tror jag kommer att trivas, som fisken i vattnet.
 
 
2013-06-13 @ 13:37:00 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


MYS

Sitter här och myser med min Los Angeles tröja, usa överkast, katt och musik. Ibland kan det vara riktigt mysigt när det regnar! Om några timmar ska jag ta min andra Hepatit A+B spruta och nån hjärninflammations spruta som man måste ta innan man åker till L.A. Det är 10 dagar kvar nu, det är inte långt :D Kanske ska köpa en resväska också. Puss
 
 
Sitting here and cuddles with my LA shirt, USA bedspread, cat and music. Sometimes it can be really cozy when its rainy outside. In a couple of hours im going to the hospital and take my second Hepatit A+B spruta syringe and one more for encephalitis, i have to take them because im going to USA you know. Its only 10 Days left now, Amazing!! :D Maybe i'll buy an bigger suitcase too. Kisses
2013-06-13 @ 13:04:51 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


rainy day

Var bara i skolan i nån timme, städade och åt tacos :D Kommer sakna allihopa på sommarlovet men ändå jätteskönt att lämna skolan och ansvaret för några månader. Det verkligen spöregnar ute, men jag låste upp cykeln, bet ihop och börja cykla hemåt. Pappa kan ju inte ta hand om mig hela livet! Trots att jag kom hem som en genomblöt katt, är jag nöjd över mitt beslut. No pain, no gain right?  Ha en bra dag och stå på er. Kram
 
I was in school in just like 1-2 hours. I cleaned my locker and ate tacos :D. Gonna miss everybody froms school but it's a great feeling i have about to leave school and a bit responsibility for some months. Its very rainy outside, but i locked up my bike, gritted and started to cycling home. Dad cant take care of me for the rest of my life right? Even thought i came home soaking wet Im praod of my decision. No pain, no gain right? Have a great day and stay strong. Hugs
2013-06-13 @ 12:48:20 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


SLUTSPURT

Nu ska jag äta frulle, havregrynsgröt och sen ge mig iväg till skolan, börjar klockan halv 10 så det är chill! Ska bara städa skåpet idag. Är i skolan kanske 1 till 2 timmar idag, och imorgon är det SKOLAVSLUTNING OCH SOMMARLOOOV! :D
2013-06-13 @ 08:56:41 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


LYSINGSBADET

Kom precis hem från korpa. Har haft utedag med vår enhet. Var superkul! :) Gick runt på lysingsbadet och gjorde massor lekar. Var med och tävla på några saker. Michelle och jag var med i en vattenballongstävling, där man skulle kramas så den gick sönder, men jag var så klantig så det första jag gjorde var att trampa på en utav våra ballonger, sen ramlar jag på den andre. Jag är bra klantig i alla fall... :') xoxo
 
I just got home from korpa. Me and my class had a day out. It was great! :) We walked around in Lysingsbadet and competed with other classes. Michelle and I competed in a waterballooncompetition, there we was supposed to hug eachother until it broke. But i was so clumsy that the first thing i did was to tread on one of the balloons we had and then I fell on the other.. Good job! Ok, i recognizes... I am clumsy. :') xoxo
2013-06-13 @ 08:49:03 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Uppdrag

Igår blev jag tillfrågad om ett uppdrag som handlar om den lille bruna killen på bilden. Har inte svarat ja än, men det lutar mot att jag kommer ta det, så mer kan jag inte säga innan det är bestämt helt. Men visst är han söt?
 
Yesterday i was asked for an assignment which is about that little Brown guy on the picture. I have not said yes yet, but i think i'll. I cant say more until its all 100% finished. But he's cute, right?
2013-06-13 @ 08:33:13 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Trying to get over you? Misson failed.


Hello lovers! Kom precis hem från min kvällsjogg/prommis. Blev 3-4 kilometer. Körde inte så hårt, så jag är 100 % nöjd :D. Nu ska jag äta en persika och dricka en god smoothie. Sov sött mina vänner! xoxo
 
Hello lovers! Just came home from my evening 3-4 kilometers jogging/walk. I taked it easy so im 100 % pleasend :D. Now im going to eat a peach and drink my awesome smoothie. Sleep tight my friends! xoxo
 
Kvällens smoothie. Perfekt efter träning!
Hallon
Banan
Havremjölk
Mellanfil
Pumpafrön
Fiberhavregryn
Ägg
2013-06-12 @ 22:28:17 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


NEVER STOP.

Man måste bjuda på sig själv! ellerhur? ;) Nu ska jag ut och springa, får se hur långt de blir! Ha en fin kväll :) kram  / Have to giving of yourself, right? ;) Now im going out for a run, i dont know how long. We'll see. Have a great evening my friends :) Hugs
2013-06-12 @ 22:16:09 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Laddar kroppen

 Nu ska jag käka sallad med kyckligbitar och cous cous. Mums! Laddar kroppen ordentligt för snart ska jag ut och träna. Perfekt. Ska köra intervaller och jogga en längre sträcka. Nu är träningskläderna på. Jag känner verkligen för att träna idag.  puss
 
/ Now im going to eat salad, chickennuggets and cous cous. Yummie! Loading my body hard, when i have finished my blog post im going out for my dailey training. Perfect. Im going to work intervals and jogging today. My trainingclothes is on. Really feel for training today. xoxo
2013-06-12 @ 19:52:00 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Grattis ♡

Grattis på födelsedagen. 10 bast, det är inte dåligt! Du är som en lillebror för mig. Massor kramisar.
Happy birthday. 10 years is not bad. U are like a Little brother for me. Hope you know that. A lot of hugs.
2013-06-11 @ 22:40:00 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Teaser


Idag var jag på stan och köpte bl.a en avslutningsklänning. På fredag är det skolavslutning, så väntar med att lägga upp bild på hela outfiten. Vad ska ni ha på er? Kram :)
 
2013-06-11 @ 19:27:27 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sista lektionen!

Om 10 minuter är det min sista lektion i 8an. Fan vad skönt!

2013-06-11 @ 12:55:05 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Härlig sommardag

Imorgon är det sista dagen som vi har lektioner i skolan. Sammanlagt 6 lektioner kvar av 8an. Sjukt. Snart börjar jag nian. Går Såå foooort! :D Idag i skolan har vi bara snackat betyg, städat lite och jobbat någon timme. Så härligt att det är slut snart så man kan börja om på nytt i 9an! Måste börja jobba upp mina betyg.

När jag kom hem vila jag, fixa smoothie och tränade. Sen resten av dagen har jag bara tagit de Lungt :) Känns ända in i benmärgen att det är sommar! Solen skiner, det är blått på himmelen.

Bara 12 dagar kvar. 12 dagar!

2013-06-10 @ 23:53:28 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kärlek till er!

Märker att jag uppdaterar mindre och mindre , men de beror på att jag har så mycket att göra. Fint väder ute, några dar kvar av skolan, har massor kvar att göra innan jag åker till Los Angeles.

Jag älskar att gå in här varje dag, skriva allt från himmel till jord och kunna dela med mig utav allt till er :) Så kul att många läser!

Sov gott ♥♥♥


2013-06-10 @ 23:48:54 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Väx upp

När de händer sånthär i skolan får jag rycket. Människor som tittar ner på andra pågrundav deras utseende. Vafan är de för nått? Blir så arg när jag ser sånt. Kommer med ursäkten att utsidan ger första intrycket men fan heller, ni dömer rakt igen, all the way. Lyssnar på rykten och dömer personen innan ni ens har snackat med dom. Bilda en egen jävla uppfattning. Det enda ni visar är att ni är svaga psykiskt och tar sin kraft genom att trycka ner andra. Allt speglar tillbaka till dig.
Nu pratar jag inte bara om folk på högstadiet, men det är sjukt tydligt i dom åldrarna. Ni är 13-16 år, ni ska kunna klara av att vara trevliga mot alla. Ni har inte rätt att döma någon.

2013-06-10 @ 07:57:42 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


It's all about trust.

Hur ska jag börja med dehär inlägget? Ganska svårt att sätta ord på just de jag såg.
Kolla runt lite på youtube, kika på klipp från Seaworld. Klipp från späckhuggar showerna. Sen kom jag in på ett klipp där någon hade filmat när en späckhuggare bet tag i en tränares ben. Han sa att dom var alldeles dumma i huvudet att dom försökte ''leka'' med de stora djuren och visade gamla klipp när tränare skadats. De kändes som när man råkar måla naglarna på vänster handen och målar över hela handen istället. Tror ni förstår. Förstår inte hur den människan tänker. Eller om han ens tänkte alls? Man kan inte tvinga ett så stort djur till att göra något den inte vill, eller använda våld. Då blir man uppäten. Det är likadant med alla djur som är så pass stora eller nog starka mentalt. Djur är ärliga varelser och dom lyssnar på sina instinkter. Så enkelt är det. Du kan inte jobba med ett djur som kan göra dig till sitt nästa byte , inte lyssnar på den, utan tar den för givet. Allt handlar om respekt och tillit. Om den litar på dig och du tar minsta lilla felsteg så är du inte längre dess flock, utan dess fiende. Djur känner hot väldigt lätt. För att dom ska kunna överleva. Seaworld tycker jag är helt fantastiskt. Människorna tillsammans med djuren skapar en flock, en vänskap. Man kan inte tvinga en späckhuggare att lära sig något som den inte vill göra. Det tror jag att många tar miss om. Snart befinner jag mig på Seaworld i Los Angeles och det kommer bli en fantastisk upplevelse.
 
2013-06-09 @ 14:27:00 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Summertimee

2013-06-07 @ 00:42:30 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nationaldagen

Firar min nationaldag tillsammans med familjen i byxelkrok på öland. Kom fram för en halvtimme sen. Nu ska vi dricka te och oboy sen sova direkt, är sjukt trött. Godnatt!✨💌

2013-06-06 @ 23:41:53 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Spår ö

 
Åkte ut och la oss bakom spåröbåk och sov där inatt, sen imorse åkte vi hem igen och laddade om. Snart ska vi ge oss ut igen och åka vidare till öland! Ska äta god mat och spela minigolf i Byxelkrok. Fun fun! Får se om jag har tillgång till wifi därnere, ska försöka få tag på det! Idag är det sjukt varmt och tror att idag är en utav de dagarna det är mest sol på. Ha en bra dag och bränn er inte i solen ;)
 
2013-06-06 @ 14:53:59 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Träningstips!

Tips om en super app, som ett Träningsprogramm. Det är som en film som spelas upp. En kille gör olika magövningar och det är 30 sekunders recovery time(vilotid) var 3dje övning. Fungerar utmärkt!

Abs passion4profession

2013-06-05 @ 16:55:01 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mellanmål

Kände mig så trött och hängig så gick ner till simhallen med några kompisar och köpte en macka och ett äpple. Perfekt efter gympa och träning!

2013-06-05 @ 16:46:34 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dehär räcker!

Det här är sjukt. Är så jävla arg! Våran bästa gympalärare måste sluta jobba på min skola. Kommunen plockar bort eller flyttar på lärare som jobbat en kortare tid konstant. Först min biologi/kemi lärare och nu min gympalärare. Vill bara spotta på dom som kom på dehär. Vi ska strejka.

2013-06-05 @ 16:44:29 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fotboll

Min app funkar som den ska igen, behövde rensa mobilen på några 1000 bilder bara.

På gympan körde ja, några tjejkkompisar och massor killar fotboll, de va super kul :D Efter gympan hade vi lite tid över så körde ett styrkepass innan vi börja nästa lektion. Nu ska jag hem och vila, träna lite sen åker jag och familjen ut me båten och seglar och imorgon åker vi vidare till Öland!

2013-06-05 @ 16:37:36 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hottest guy alive

Tänk om jag ser honom i L.A. Lovar, ja kommer fucka ur. #zacefron

2013-06-05 @ 11:44:01 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Glass

Är stolt över mig själv, har beställt en heeel glass på spanska! Haha nej men. Spanska gruppen gick till Willys och handla glass, istället för lektion. Det känns ända in i benmärgen att det snart är sommarlov!

Im proad of myself, i ordered an icecream on Spanish. Our spanishclass Walked to the grocerystore instead of having a Lesson in class. Nice! It feels right into the bone marrow that it's summer holiday soon!

2013-06-05 @ 11:09:57 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Final!! @stslanguageschools

Va med i en tävling på Instagram genom STS där man skulle ta kort på en utav de viktigaste sakerna i bagaget som man ska ha med sig på resan. Hade redan ett foto på min amerikanska ordbok så var me, och kom till final! Yey! :D

Gå in och rösta på instagram så är ni guld värda, har bild C!

Länkar från mitt instagram konto : @idastridse

Länk direkt till sts konto med tävlingen: @stslanguageschools

Ha en bra dag!


Please vote for picture C, @stslanguageschools on Instagram

2013-06-05 @ 08:28:14 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Final!!

Va med i en tävling på Instagram genom STS där man skulle ta kort på en utav de viktigaste sakerna i bagaget som man ska ha med sig på resan. Hade redan ett foto på min amerikanska ordbok så var me, och kom till final! Yey! :D

Gå in och rösta så är ni guld värda, har bild C!

Länkar från mitt instagram konto : @idastridse

Länk direkt till sts konto med tävlingen: @stslanguageschools

Ha en bra dag!


Please vote for picture C, @stslanguageschools on Instagram

2013-06-05 @ 08:21:17 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Stan med pappi :)

I skolan så kollade vi film, lämna tillbaks böcker och snacka lite betyg. Ganska chill, fastän man är sjukt trött på morgonen! Så svårt att sova när det är ljust ända fram till midnatt.. Pappa och jag gick ner till stan och fikade på kaffekannan, sen köpte jag lite kläder. Bild kommer imorgon! Sen när vi kommer tillbaka till bilen.. Jo gissa vad. Vi har fått böter! Pappa märkte inte att parkeringsautomaten hade kommit tillbaka efter vintern och att man behövde betala parkeringsavgift. Thihi, det händer bara inte! Kom hem med några fina tröjor, ett par shorts och en blues till mamma. Bara älskar att shoppa.
 
In school today we watched a Movie, handed over some books and talket about our grades. Fun, a chill day but im so tired because i cant sleep until midnight because of the light outside.. it sucks. After school dad picked me up at school and we drove to a cafèe and i buyd clothes. When we got back, we had a ticked on out car. Noo.. Haha, shit happens. I buyd some shirts and one pair of shorts. Picture tomorrow! Dad buyd mom a shirt too, so cute. I just loooove shopping.
 
 
2013-06-04 @ 21:21:43 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


No pain no gain.

 
Hallåhallå! Är sjukt nöjd över mig själv nu, är såå glaaad :D Tränade från 19.30-20.30. Körde massor av olika sorters intervaller, höga knän, benböj och arbetade också väldigt mycket med en vanlig fotboll. Att sparka boll mot en vägg i 10 minuter och gå en sväng på några hundra meter är faktiskt en riktigt bra uppvärmning för kroppen, den kommer igång som den ska! Tänkte lägga upp en kortvideo när jag tränar intervaller någon dag. Så får ni se lite hur jag tränar! :) Duschade och har stekt ägg och fixat en bär och frukt smoothie. Även med havregryn och pumpafrön! Nu ska jag vila kroppen framför film någon timme innan det är dags att sova. Ha de gött och träna hårt! xoxo
 
Hey guys! Im sooo damn proad of myself, im so happy! :D I trained one hour today. Between half past 19 to half past 20. I did many different intervals, high knees, squats and i worked a lot with a ordinary footboll. To kick a footboll against a wall in like 10 minutes, and walk some hundred meters, is a very good warm-up. Its good for your body to take it easy in the start. Im thinking of posting a video how i train, so you can see it. When i came home from my training i took a shower, then I fried eggs and made a healthy berry and fruit smoothie with rolled oats and pumpkin seeds. Now my body want to rest so im gonna let it do it with a Movie Before I sleep. Have it good, and promise me to train hard. xoxo
 
 
 
 
2013-06-04 @ 21:13:34 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Träning är lycka

bild från weheartit.com

 

Hello lovers! Nu ska jag ge mig ut med träningsläger. Köra intervaller föromväxlingensskull och sen 2 styrkepass. Mage +rumpa. Puss!

Hello lovers! Now im going out with my training outfit. Going to run and then train my Butt and stomage. Have a good evening. Kisses

2013-06-04 @ 19:26:00 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


;)

:D :D :D :)
2013-06-03 @ 15:20:42 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Leer trots all stress

 
 
Hej på er! Idag är det en vecka sen jag bloggade. Förlåt för det. Måste inhandla en ny telefon, när jag ska skriva inlägg så stängs appen ner. Nån som har haft liknande problem? Har i alla fall inte kunnat blogga pga strikt schema. Sjukt mycket att göra nu med språkresan och RS. Ska spela på skolavslutningen med 2 andra. Vilken låt avslöjar jag inte än :D ha en bra dag! puss
 
 
 
Hello lovers! Today it's a week since my latest update. Sorry for that. ithink i have to buy a new phone.. When im going to post updates here on the blog, it all disappers. Annoying as hell. Anyone who got that problem? My Schedule have been overfull, i have been soooooo busy lately. It is sooo much to do with my language course and with the band. I and the half of the band is going to perform a song on our graduation so its now much time left promise. Soon im going to tell you which song. :D have a good day, xx
 
2013-06-03 @ 14:37:42 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0