Sista inlägget 2012.

Vill önska er ett riktigt fint 2013. Om en kvart smäller det.

Tänk på att vara rädd om allt ni har. Gör det ni ska. Lägg det inte åt sidan, ta chanser. Om några veckor kommer jag att förlora en mycket nära vän, det känns. Ska försöka ta ett fint farväl, och börja om. Jag säger tack till alla som gjort mitt år, hållt mig uppe. Och förlåt, till dom som ja behandlat orättvist.

GOTT NYTT ÅR!

2012-12-31 @ 23:49:22 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Smexigt värre.

Lånade en julklapp som en av mina systerbarn har fått. Dom är här på besök över nyår, myyys. 
2012-12-31 @ 19:33:00 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Smäller redan.

Smäller redan utanför bilen. Påväg hem från stallet. Har myst med grabbarna :) Nu ska ja hem och käka och umgås med familjen. GOTT NYTT ÅÅÅR :D

2012-12-31 @ 17:22:33 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


subway surfers

Jag har inte bloggat något idag, men min mobil kommer nog ta sina sista andetag snart så får blogga ifrån datorn istället. Idag har jag och Alice chillat mest, men på morgonen gick vi ner till stan och träffade david en stund. Snackade och sen gick o fika på subway. Fick också höra en väldigt tråkig sak idag som ska hända, så ligger mest och kollar på film, ska snart sova. Imorgon är det nyår, min familj och alices famlij kanske ska fira tillsammans, det ska bli roligt. Det blir nog stallet hela veckan, och va me vänner. På onsdag ska jag till frissan och sen köpa lite nya grejer. Blir förhoppningsvis en fotodag till innan skolan börjar. Om 8 dagar.. pust..
 

2012-12-30 @ 23:46:36 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


-

2012-12-30 @ 23:38:52 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


2012.

Sista kvällen av 2012. Ännu ett år har passerat.
 
Det här året har gett mig väldigt mycket. Gett mig chansen att växa upp. Har lärt mig massor. Vad som är rätt och fel, vilka som är mina riktiga vänner. Jag började på ludde hösten 2011. Att börja högstadiet var en väldigt stor sak för mig, jag var stollt, men jag var rädd. Rädd för att inte passa in, rädd för att framstå som en ''tönt''. 
 
Ni får skratta, jag ser ganska rolig ut. 
 
För precis ett år sen, på jullovet 2011, så började jag att förändras.
Jag tappade vänner och tillit, men jag började få upp ''likes på fb''. Jag la på massor lager smink och försökte passa in, försökte vara som alla andra. Jag umgicks med väldigt fel personer, och var nära på att svika min bästa vän. Varför? Jo. De mesta ansvaret läggs på mig, att jag inte hade styrkan att vara den jag var. Men jag insåg det inte, jag såg inte vilken skit jag hade satt mig själv i. 
 
Jag sminkade mig allt mer, bara mer och mer, mer och mer, mer och mer. Hållde på och snacka med folk från andra städer och var nära på att svika hästarna, kände att om jag försöker gå tillbaka till mig själv, det skulle inte gå. Jag får smeta på mer smink så kanske folk tycker att jag duger. Bra deal!! eller..? 
 
ÖVER GRÄNSEN. LÅÅÅNGT ÖVER GRÄNSEN.
 
 
I somras så började det att gå lite åt rätt håll, men våren var precis lika dan, nästan värre. Men sommaren 2012 fick jag tillbaka lite av mitt självförtroende och började gå min egna väg och ta bort sminket, sätta på mjukisbyxorna igen och sluta platta håret så jätte mke. Jag färgade snyggt och liksom ansträngde mig för att  jag skulle se lite mer naturlig ut. Lyckades en bra bit på vägen.  
 
Haha, man måste våga bjuda på sig själv .. - >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> v
 
 
Nu i höst har jag försökt att inte bry mig så mke. Har satt på mig kläder som passar mig, eller nästan alla iallafall, och nu i vinter har jag nästan funnit liksom de som passar mig. 
 
 
 
Idag, är jag stollt över den jag är. Under 2013 ska jag satsa på skolan, hästarna, och fokusera på viktiga saker. Jag bryr mig om mitt utseende, men tror jag börjar hitta min grej nu. 
 
2012-12-30 @ 23:28:46 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


WAKIE WAKIE

Alarmet ringde nyss, åh va trött jag äär! Alice och jag ska käka frulle sen gå ner till stan för att möta några och snacka. Sen ska jag nog köpa lite grejer om stan är öppen. Hörs :)

2012-12-30 @ 10:00:13 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Förändring.

Förändring? jodå..  Till de bättre eller till de sämre? Jag tycker att det har gjort en stooooor förbättring. Har lärt mig hur jag sminkar mig, sminkar mig knappt längre,och tar hand om mitt ansike och mitt hår. Ush vilken fjortis ja va, bläää.
 
2012-12-29 @ 22:47:00 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


FRÅGESTUND.

Fråga vad ni vill, ska försöka svara så ärligt som jag kan. Kanske i ett videoinlägg :)
 
 
2012-12-29 @ 16:56:07 Permalink Kommentarer (5) Trackbacks ()


Hidden emissary.

Här får ni ett smakprov från dagens photoshoot. Kommer fler ikväll! Det är duktiga Alice Lund som har tagit bilden och hennes blogg hittar ni HÄR!.
2012-12-29 @ 16:54:41 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


I'm losing you.

En cool gammal video och låt av takida, finns på deras skiva ''Make you breathe'' Den finns att köpa HÄR.
taki
2012-12-29 @ 13:12:00 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Godnatt

Skulle somnat för några timmar sen men fassna vid designfixande.. suuck
blir inget inlägg nu om dagen, kommer imorgon. 
 
godnattt
2012-12-29 @ 03:12:30 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bondgårdar is tha shit.

Kom nyss hem. Har varit i gamleby och i falla med Alice pappa och min lillebror Emil. Hälsade på farmor farfar, min kusin och min faster i gamleby, dom bor på en stor bondgård. Hälsade på min saknade lilla häst Skrufur, finaste killen har blivit stor.. Efter det så gick vi och kollade på grisarna, små kaninungar och hönsen. Fick även lite tid över så jag kunde hjälpa min kusin med 2 unghästar som behövde vänja sig vid sadel och vikt på ryggen. Älskar att komma ut och bara andas in den fräscha luften, de e inte dåligt det!
 
Efter det så åkte vi vidare till Falla till min andra fina ponny Jojje, Alice och jag dampa lite i cafeterian sen kom pappa och emil med hamburgare, muuums! När vi hade fått i oss de mesta så fixade vi iordning hästarna för en uteritt i snön. Det var riktigt kusligt i mörkret med fullmåne och massor snö överrallt. När vi hade kommti tillbaka och visiterat ponnysarna så borsta jag Zimbro lite, sen åkte vi hem. Nu ska jag kolla lite heartland innan jag ska sova, vi hörs! 

 
Jag saknar dig & älskar dig hela tiden, det gör bara lite mindre ont ibland.


 
2012-12-28 @ 18:45:00 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


You make me smile.

2012-12-28 @ 00:38:16 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


No excuses, life IS what you make it.

Okej. Dagen. Vakna 12, duschade och fixade frukost och ringde frisören. Så på onsdag får jag det fixat! Riktigt najs. Sen kom pappa hem, chilla ett tag innan vi drog till stallet. Körde emot solnedgången och satt och dunka musik hela vägen. När jag kom fram så hämta jag jojje i hagen för att gå ut en sväng bara för att få luft rensa tankarna. Efter sisådär 15 minuter så gick jag in i ridhuset. Man märker skillnad på när man börjar gå, och efteråt. Han följde mig mycket bättre, och litade på mig när jag visade vart han skulle gå på den emellanåt ganska hala väge. Efter sisådär 15 minuter gick jag tillbaka och in i ridhuset. Jobba från marken, att han skulle följa mig, lite tickträning och bara tränade upp förtroendet för varandra. Efter ett tag så hoppade jag upp och körde lite intervaller, galopp och skritt. Funkar MYCKET bättre med bara grimma och grimmskaft, då får han verkligen jobba och bara koncentera sig på att springa rent och lyssna på mina hjälper, det blir tydligare. Har fått några meddelanden där några har frågat om jag kan lägga upp en video där jag tränar honom, och det kommer någon dag framöver! Nu sitter jag bara och chillar vid datorn, ska käka lite flingor tror jag, kolla på film och sen sova. I helgen kanske det blir kurs, får se om jag pallar för e ganska förkyld. ha en bra kväll! 
 

 


 

 
 
2012-12-27 @ 22:53:35 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


My beautiful pony.

2012-12-27 @ 20:46:16 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nyårslöften & mål 2013

*Höja mina betyg till A & B nivå
*Lägga mer tid på bloggen och inte facebook
*Börja träna mer/gymma 
*Sluta äta godis 
*Ta vara på mina dagar 
*Börja ta kontakt med mina halvsyskon
*Städa mitt rum en gång i veckan 
*Satsa mycket på ridningen
*Börja tävla LA:tr & hopptäva 80-90cm.
*Lära mig att fota bättre
*Skaffa sommarjobb
*Ta tag i alla saker som jag skitit i under 2012 
*Börja visa mer uppskattning för mina nära och kära 
 
 
 

Några av mina nyårslöften.
Har du kommit på några nyårslöften? Kommentera gärna :)
 
 
2012-12-24 @ 14:16:05 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Prao.

Äntligen har jag fixat prao till vecka 10&11. Första veckan ska jag och pappi dra upp till sundsvall och ska praoa på en resturang där som heter Smedjan, kommer bli jättemysigt! Den andra veckan ska jag praoa på valstad tillsammans med Alice, det ser jag också fram emot. 
 
Ville göra något annorlunda och något spännande att se fram emot och det var därför jag valde smedjan. Det är en liten resturang som ägs av Mattias Larsson i takida och Annika Höglund, och det var av mattias som jag fick ideen! Jätteskojigt. Älskar att laga mat och har en förmåga att vara trevlig mot folk så tror det passar mig jätte bra.
ÄR SUPERGLAAAAD :D Det är verkligen roligt att sätta upp mål och sedan nå dom också. 
 
2012-12-24 @ 13:43:17 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Merry Christmas!

Precis nu slog klockan 12 och det är julafon, god juul! Fixat nästan alla paket men familjens överraskning blir jag färdig med imorgon. Imorgon kommer massor bilder, vi hörs! Godnnaaattt. 
 
kolla videon. det är därför jag älskar er, goa takida hahahaa♥
 
 
Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!
2012-12-24 @ 00:03:29 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


That boy.

2012-12-23 @ 23:57:00 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Heartland Maraton.

Kollar på alla säsonger av Heartland, en häst/drama serie som utspelar sig i canda. Rörande handling och kan nog känna igen sig lätt i alla karaktärer, någon del av dom. Lagom mycket drama som hästar. Passar också dig som inte håller på med hästar överhuvudtaget. 
 
Det handlar om Amy och hennes familj som bor på en gård som heter Heartland. Hennes mamma dog i första avsnittet och det handlar om hur hela hennes familj försöker att komma över henne. Amy arbetar med hästar precis så som hennes mamma gjorde när hon levde. På ett mer ''natural horsemanship'' sätt, och löser hästar och ryttares problem. Massor olika saker händer och man skrattar lika mycket som man gråter. Handlar också om ett ganska vanligt tonårsliv som Amy och hennes vänner har. 
 
Check it out! Trailer finns HÄR!
 
 

 
 
2012-12-23 @ 15:14:00 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kolla hit

Klockan är 01:17 och jag skulle egentligen ha somnat för länge sen. Har legat vaken rätt så länge och tänkt på massor saker, och under några dagar nu när saker som har tyngt mig har hänt, så har jag tänkt att jag inte är bra nog. Att mitt utseende inte är något som  jag ska vara nöjd med, att min personlighet inte är fin på något sätt, och att hela jag är misslyckad. Jag vet att jag inte ska tänka så, men det blir lätt så att man gör det vid sådana tillfällen. Det är mänskligt. 
 
När jag skulle gå ner för å ta lite vatten så går jag alltid förbi en spegel, men jag gick inte förbi den den här gången med ett fake leende och tänkte som vanligt ''fan va man ser ut asså men de e bara å lee''. Jag ställde mig rakt framför den. Mitt hår har en utväxt på några centimeter och jag har inte perfekt hy i ansiktet. Jobbar varje dag för att sminka mig perfekt och göra mitt hår så snyggt som möjligt. Plattar det väldigt ofta och sen deppar och mår allmänt dåligt för att det är slitet och fult. Egentligen är mitt hår lockigt och rätt tunt, och eftersom att jag duschade förrut så var de sådär naturligt som mitt hår är i vanliga fall. Jag rufsa till det lite och tänkte att det här är jag, det är såhär jag ser ut. Jag är vacker på mitt sätt, jag måste bara acceptera att dethär är jag. Men varför lägger jag ner tid till att platta håret och sminka mig? Bra fråga faktiskt som jag har tänkt på mycket. 
 
Man kan inte tänka att man är fin som man är om man har massor smink på sig, färgat hår, löshår, eller finnig hud. Man kan inte bara ta av sig alla produkter/löshår/lösnaglar osv och tänka att man är fin som man är fast man egentligen inte tycker det alls. Man måste hitta sin självkänsla och veta vem man själv är och inte glömma och gömma sig själv bakom löshår och andra produkter. Jag säger inte att man inte får ha löshår eller något för att det är fake, om man ska ha det så är det för att man ska vara extra fin, inte bara för att ha det. Och jag säger inte heller att man SKA ha sånt, utan alla är fina utan det också. 
 
Fråga dig själv och titta dig själv i spegeln medans du svarar på dom här frågorna. 
OM..Varför sminkar jag mig? Varför försöker jag göra något annat av det som är jag? 
Tycker jag om mig själv eller önskar du att du skulle vara någon annan? 
Den svåraste frågan, duger jag? Om svaret är nej, så har du fel. Det alla säger, alla är lika mycket värda, det är faktiskt sant i sig. Alla har det utseendet som man fått. Det finns självklart operationer och liknande för att ändra på sig själv men fråga dig då, varför vill jag ändra på mig själv? Är det för att min näsa är för stor? Mina öron står ut? Mina läppar är för små? Du tror att du kommer få bättre självkänsla och bli mer omtyckt och du var mer lik barbie eller försökte se perfekt ut? Självkänslan kanske kommer att bättra sig, men inte på rätt sätt. Du måste jobba med det varje dag och bli stark som människa, DÅ kommer din självkänsla att bättra sig, du kommer att känna att du har gjort någonting för att stärka dig själv. Du kommer bli mer omtyckt när du vågar stå upp för dig själv och våga vara dig själv. 
 
Det finns så många människor som tycker och tänker olika saker om dig, och det kan du inte ändra på. ALLA kan inte tycka om dig, det finns ALLTID någon som har något emot dig. Men det gäller att inte bry sig om det och fokusera på dig själv. 
 
''Du måste älska dig själv för att kunna älska andra'' Nah, lite rätt är det i det hela men för att kunna älska andra måste du ACCEPTERA dig själv och hur du ser ut. Du måste kunna tänka när du står där och gjort dig fin framför spegeln att dethär är ändå jag, trots alla dessa fix. 
 
Du kan inte vara någon annan, kommer aldrig att kunna bli. Men, ingen annan kommer heller att kunna bli DU. 
 
 
 
Tog en halvtimme att skriva dehär inlägget för somnar mellan varje mening. Så nu stänger jag ner och försöker sova igen, kommer bli en lång dag imorgon. Skrev mest dethär för mig själv och för att skriva av mig men hoppas det kan nå ut till någon annan också.  Och kom ihåg, ALWAYS BE PROUD OF WHO YOU ARE.
 
2012-12-23 @ 01:47:36 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Släktjul

Klockan 10 i morse gick jag urvaket upp och gick ut med familjen för att hugga en gran. Sen gick jag in i duschen för att piggna till lite och fixa iordning mig lite innan släkten kom runt klockan 11. Vi åt tacos och sen kom tomten och dela ut lite paket, alltid lika mysigt! Nu ska jag snart fixa fram kläder och förbereada tills imorgon för en fet fotodag med min lilla vän Alice, kommer bli perfekt. Hennes blogg hittar ni HÄR!
 
Jag äääälskar julen, de är så mysigt och fint. 
2012-12-22 @ 19:59:29 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Insperation till er killar #del1

Plockade ihop några bilder för att ge er killar lite kläd insperation som passar nu till vintern. 
 
 
Bruna Timberland skor finns HÄR!
 
Ljusa slitna jeansen finns HÄR!
Grå New York tröja finns HÄR!
 
 
 
 
2012-12-22 @ 19:40:52 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Låttips

Dannys nya singel ''Delirious'' släpptes för några veckor sen, en lugnare verision av Danny som jag tycker är värd att lyssna på! Jag tycker inte om hans gamla låtar så jätte mycket men han blir bättre och bättre. Är inte förtjust i snabba poplåtar överhuvudtaget, hittar ingen känsla eller något som berör. Men det är ju en smaksak.
 

Jag får ut mer av dannys röst av den här låten en av de andra lite snabbare, man hör verkligen hur duktig han är! Han kan sjunga både väldigt höga och mörka toner, och han har en spännande röst. Om jag ska säga någor minus med denhär låten så är det att den är lite tjatig, men annars är den helt underbar! Bra låt att somna till på kvällen. Glöm nu inte heller att följa han på instagram @dannysaucedo och gilla hans facebooksida, tar bara några sekunder!  http://www.facebook.com/DannySaucedoOfficial?fref=ts  FORTSÄTT SÅHÄR DANNY!
 
 

Lyssna på ''Danny-Delirious'' HÄÄÄÄÄÄR
2012-12-22 @ 16:21:55 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


BETYG

Har fått reda på nästan alla mina betyg nu, är inte alls nöjd. Jag har inte F i något ämne men hade satt upp mål som jag inte har nått. Jag har inte ansträngt mig och kämpat för att få höga betyg, men det ska bli ändring på det! På vårterminen i 8an och på höstterminen i 9an är typ viktigast att kämpa fullt ut på, och det ska jag göra också!

Tycker förövrigt att det nya betygsystemet är ganska bra. Men får lära sig massor mer men det är mycket MYCKET MYCKET svårare att nå målen. Det är dock sjukt att dom sätter in betygsystemet mitt i vår skolgång, jag menar, de vi håller på med nu i 8an håller 5orna på med nu, men det är inte mycket att göra åt! Bara å kämpa!

2012-12-14 @ 11:04:42 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


WINTERLAND

Kollar runt lite på jackor, ska nog gå och köpa mig en av domhär nån dag framöver! Ush för kylan
men älska snöö!
2012-12-07 @ 23:37:10 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


GE MIG!

2012-12-07 @ 20:38:00 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0