Förvirrad

Det är snart dags för gymnasieval. Bara några få månader kvar. Vad ska jag välja? Vilken väg ska jag gå? Vart kommer jag hamna? Allt snurrar runt, tankarna går crazy. När jag i ena stunden är helt säker på någonting och nästa stund helt osäker. ÅHH psykbryt. Jag vet inte vad jag vill. Det enda jag vet är att nästa sak jag ska göra är att sätta mig ner, ensam, och bara tänka igenom ALLT. Gå igenom bit för bit och försöka få ordning på allt. Sen gå efter min magkänsla och mitt hjärta, och aldrig tänka logiskt, som viktor frisk säger, då förstörs allt. Ska lita på det, lägga mig ner med hög musik i lurarna och sova för att kunna tänka klarare imorgon. Godnatt ♥
2013-08-29 @ 21:54:00 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Sjuk

Igår och idag är jag hemma från skolan. Huvudvärk i kombo med ont i halsen och mensvärk. Ush.  Idag kom mami hem med Maltesers och Choklad, gud vad jag älskar dig! hehe. Så surt att bli sjuk nu när terminen precis startat. Imorgon ska jag ta mig upp och gå på panodil hela dagen, nu är det sista året på högstadiet så nu är det viktigt! Nu tar jag det bara lugnt, som jag gjorde igår. Mamma och pappa lagade tacos igårkväll, vi satt bara och snacka, åt gott och hade det trevligt. Hjärta till er.
2013-08-28 @ 14:31:05 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ja tack till babyhud!

Fixat några nya produkter till ansiktet. Den ena tuben är till sommaren och den andra till vintern. Ska testa basiron idag. Har inte mycket finnar men vill bli av med dom jag har! Är så less på apotekets sortiment, dom jag har testat där ifrån har bara torkat ut min hud och finnarna stannar. Jag tror inte att dessa finns på vanliga apotek utan ett snabbt besök hos läkaren behövs så dom kan avgöra vilka produkter som passar dig. Basiron har även fått väldigt bra kritik, mycket reklam om det och det är Sveriges mest använda produkt mot finnar. Nån som testat?
2013-08-28 @ 14:18:00 Permalink Mitt liv Kommentarer (2) Trackbacks ()


Höstinspo

Kär i outfiten. Den slitna jeans trenden verkar hålla sig kvar från förra året, så kul! Slitna jeans från Adrian Hammond med nitskärp tillsammans med en enkel tisha eller boyfriend jeans i kombo till ett tajt linne. Oså en enkel ljus mössa är som pricken över i:et. Musthave i höstgarderoben. Älskar hur vågad stilen är, den e så ball, så jag!!
Följ @stayhard_butiker, där jag fick bilden ifrån, och @stayhard_official och kolla in deras hemsida HÄR!
 
2013-08-28 @ 13:29:00 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vart är vi påväg

I dagens samhälle är det flashigt för ungdomar att tävla om likes, döma och spotta på varandra för att få status. Det är som att alla sitter på helspänn framför datorn och hoppas att få över 100 likes och massor kommentarer på din senaste bild. Om inte så måste du direkt ändra på ditt utseende för att få alla att gilla dig. Alla dessa "gilla så skriver jag vad jag tycker om dig, snygghetslistor, hur snygg du är 1-10" statusar man ser när man loggar in på facebook. Ja menar, kommigen people, det är så 2011, gå ut o lär känna människorna istället. Det har blivit som en stor trend att vara osäker på sig själv. Och allt om ASK. Jag hade ask för att jag tyckte de va en kul grej, men tog bort kontot för allt handlade om sex och massor hat anonymt. Jag menar, tror ni verkligen jag sitter och svara på om jag har haft sex helt öppet, och om inte annat, på internet?!?!Er som svara på alla dessa frågor, tänk efter en extra gång. Ta ert ansvar och visa lite självrespekt. Gäller både killar och tjejer. Liksom, vart är vi påväg? Är så gammalmodigt att vara taskig på nätet. Det är dags att göra en förändrig. Om vi alla hjälps åt kan vi tillsammans göra skillnad.  
 

 
 
2013-08-28 @ 13:09:01 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Flyttar till örebro

Alice och jag har planer på att börja på rockgymnasiet i Örebro nästa år. Det är en stort steg att flytta hela sitt liv till en helt ny stad flera timmar bort, med bara musiken och bandet som trygghet utan mamma och pappa som alltid är en hjälpande hand. Skulle vara ett sort kliv ut i vuxenvärlden och vågat av oss att ta det. Jag är säker på att jag vågar, men i längden har jag ingen aning om jag skulle palla att ha lägenhet, laga mat, och allting själv. Varje dag. Men om jag skulle stanna här, hemma, tror jag inte att jag skulle ha kraft att klara 3 år till på en linje här. Tror jag ska samla ihop modet och söka in, ge sig ut i livet.
2013-08-20 @ 20:41:57 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lär känna mig lite bättre!

Här kommer några frågor och svar för att ni ska lära känna mig lite bättre, så kul att dela med sig!
 
Hur ofta tränar du?
Jag tränar runt 5 dagar i veckan, på olika sätt. Cyklar, skatar, rider, springer, och styrketränar.
 
Några saker du älskar
Tankar, musik, mina nära & kära och att upptäcka nya saker
 
Dina passioner
Mina hästar, musik, att hjälpa andra människor och att skriva ut allt i text, som i bloggen eller i musikform
 
 
Jag spelar och sjunger i band
Jag älskar att sjunga
Jag gråter sällan, nån gång ibland, bara om jag är ledsen, mår dåligt, inte om jag ramlar och slår mig osv
Jag suger på matte
Jag sitter hellre hemma med kompisar och spelar musik än att va ute på stan sent på kvällen med vänner
En av mina passioner är att fota
Jag älskar min familj sjukt mycket, dom stöttar mig i allt och jag kan prata med dom om vad som helst
Jag är stark psykiskt, tål mycket och har gått igenom saker som fått mig starkare
Takida är fortfarande mina favoriter, men dom är mer som vänner och deras musik är som en trygg hjälpande hand
YOHIO är sjukt cool, älskar när folk vågar som han
Jag är beroende av choklad och te
Jag stänger alla ute när jag är ledsen, brukar inte prata med många om det
 
 
 
 
 
 
2013-08-20 @ 20:07:50 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ny start

Idag känner jag mig stark och glad rakt igenom. Började med första skoldagen, sen en heldag på stan med Alice, Michelle och Sebbe, sen när jag kom hem plocka jag ihop några rader låttext tillsammans med gitarr plock. Just nu ligger jag och kollar lite halvt på idol, ska snart sova. Allt rullar på. Att sitta vid hamnen och bara pratade om livet, det va ett perfekt slut på sommarlovet. Imorgon börjar allvaret med lektioner hela dagen, ser fram emot en omstart. Det ska bli mysigt med höst. Alla höstkläder, kalla kvällar och fallande löv i kombo med varm choklad, varma filtar och tända ljus. Ser fram emot hela året.

2013-08-19 @ 20:53:54 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jobbiga tider

Dendär känslan av att vakna på morgonen och för en sekund tro att drömmen man haft på natten var igår, att huvudet leker med en.
 
Är glad över att jag har människor i min närhet som kan få mig att le och orka ta mig igenom dagar som är svåra att ta sig igenom. Jag har lätt att känna att jag är ensam men klappen på axeln jag får av min närmaste vän när jag har en dålig dag är ovärderlig. Jag är inte den bästa på att visa min tacksamhet.
 
Det är svårt att skriva klart dethär inlägget, de rätta orden fastnar liksom inte i huvudet. Hoppas ni förstår.
2013-08-19 @ 18:33:01 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag i brunt

 

När åskan och regnet åkte nån annanstans så tog jag chansen att gå ut i de fina ljuset och fota mig lite i mitt nya hår. Ville pröva att fota själv, med stativ och självutlösare på on för att få bilderna som jag ville ha dom. Blev inte riktigt som jag tänkt mig, men alla fotosessions kan ju inte bli bra. Prövar igen imorgon. Har inte gjort så mycket annat idag, bara varit inne och tagit det lugnt. Känner av att jag inte sover så mycket nu när jag försöker vända på dygnet, får ont i huvudet hela tiden, men nu kommer jag i alla fall att somna tidigt idag! Om 4 dagar börjar skolan. Känner mig kanske inte jätte taggad för det, men jag kommer köra ALL IN och försöka göra mitt allra bästa hela året. Idag fick jag reda på att vi har bytt en av våra mentorer, så blir en nystart på så sätt också. Alla nya nervösa 7or kommer till ludde och jag börjar nian, en helt ny chans till bra betyg och en nystart. DET är jag taggad för. Vila upp er nu så ni startar första skoldagen med ett leende och nya krafter. Lycka till allihopa
2013-08-14 @ 20:03:00 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Mysmiddag

Fixa en go vegetarisk middag med Alice, satt ute med datorn, lyssna på musik och bara snacka om allt mellan himmel och jord. Så tur att jag har dig min vän! Våra miner, hahaha
2013-08-14 @ 11:39:21 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hjälp mig

Har ingen aning om jag ska färga eller inte, har köpt en brun intensivtoning från loreal. Creme casting heter den, 545. Går den ur helt efter 6-8 veckor, eller går bara lite ur? Venne om ja vågar börja färga igen, nu när ja fått tillbaka min naturliga. Hjälp mig, genom att slänga in en enkel KOMMENTAR.

2013-08-12 @ 19:59:07 Permalink Kommentarer (4) Trackbacks ()


Sommaren 2013 ♡

Så goa allihop, saknar er jätte mycket.
foto: Johan  Mcguinne Sandberg
2013-08-12 @ 12:16:40 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Världens bästa roomie

Åh, träffade min underbara stockholmare Maja i tisdags. Hon har en stuga nära Västervik så vi passade på att träffas! Så kul att man kan hålla kontakten efter språkresan. Min fina roomie
 
Nikon 3100 f/3.5 foto: michelle forss
2013-08-12 @ 12:09:00 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Timmy Prag

 Hann knäppa några kort på Timmy när jag va i Ankarsrum. Min fina vän!
 
Nikon 3100 f/3.5
2013-08-12 @ 00:15:00 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


5 dagars båttripp

Det var meningen att familjen skulle segla till Stockholm, men vi vända vid Nyköping, och det är båtens fel. Vi alla blev ledsna såklart, men vi njöt av en härlig 5 dagars boatrip! Stanna i Norrköping, vid en jätte fin ö med aktiviteter och massor gulliga bad öar. Vädret var ibland soligt och ibland åska det, det är bra härligt med svensk sommar i alla fall.
2013-08-11 @ 23:41:30 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Super produkter

Har testat fram och tillbaka med olika produkter, men aldrig hittat något riktigt bra som passat min hud/hår. Sen köpte jag Nivea Soft Återfuktande creme till Ansikte, Kropp och händer. Den funkade superbra, så då gav jag mig på Niveas pure & natural cleansing milk till ansiktet. Om du har torr hud så funkar den perfekt, den återfuktar, tar bort finnar och rengör på samma gång. Orginalet Aloe Vera är en jättebra produkt till lite vad som helst, till hår som en inpackning eller till t.ex en ansiktsmask. Du får bra grejer till inte ett dessvärre högt pris.
2013-08-11 @ 22:19:32 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Min bästa vän kommer hem

Åskan mullrar utanför och snart kommer min Alice hit. Äntligen har hon kommit hem från Holland & England!  Har inte setts på 2 månader, sjukt vad jag saknat henne! Vi ska antagligen bara snacka, kolla film och ta de lungt. Kanske träffar några sen, får se vad dagen har att erbjuda! Hehe, bra vän som jag är slår ja in hennes presenter från USA i en coop kasse.. Nåja, en killkompis och jag har en stooor grej på gång till henne, kommer bli fett. Ha en bra dag och glöm inte att lee trots det dåliga vädret. Kram
2013-08-11 @ 13:01:00 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Morgonblogg

Nu är de dags att vända på dygnet nu efter flera veckor med sovmorgon till runt 12. Det är bara en vecka kvar till skolan börjar, är inte speciellt pepp men ska bli skönt med en ny start på allt, inte bara skolan utan nystart på sin vardag. Igår somna jag sent, men tog mig upp runt 10, och ikväll ska jag sova vid 12 så jag kan gå upp vid 8-9. Here we go again, nu kör vi sista året på högstadiet!
2013-08-11 @ 10:59:00 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Heading for a ride

Nu åker jag till stallet, ska träna lilla Skrufur. Blir antagligen en join up i korallen, sen fortsätter jag med markarbete och kanske barbackaridning på ovalbanan eller en tur i skogen. Får se va som händer

2013-08-08 @ 13:26:12 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


present från ryssland

När mamma kom hem från sin semester i St.petersburgh i Ryssland, fick hon med sig lite smått o gott med hem till mig. Lite häftigt ryskt pyssel, för mycket klädaffärer fanns det inte berättade hon, haha! Skulle följt med på resan, men valde att åka på språkresa istället. Jag älskar dig mamma, så kul att du kunde få uppleva din resa med din vän.
2013-08-07 @ 00:02:42 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


fråga om min språkresa

Nu har jag landat, tagit de lugnt i några veckor och umgåtts med nära & kära, vänner och familj. Det tycker jag behövs när man har varit borta på andra sidan jorden i 3 veckor. Har inte känt för att ta tag i dehär innan, och då väljer jag att inte göra det förrens jag känner för att sätta mig vid datorn och ta en stor del av dagen till att jobba med bilder och inlägg. Så nu tänkte jag ta tag i bloggen igen och uppdatera massor om hur språkresan var, ge svar på alla frågor jag fått och visa er alla bilder, som i stora drag berättar om hur mina 3 veckor i Los Angeles har varit. Nu startar jag en Q/A, fråga allt ni kommer på och ALLT ni undrar! Svarar på alltihopa i ett videoinlägg imorgon. Kommer vara mycket videoinlägg på bloggen framöver, det är chill att bara dra ihop ett kort på videofyme istället för att starta datan flera gånger om dagen. Hoppas det låter bra, kramisar
2013-08-06 @ 22:39:00 Permalink Mitt liv Kommentarer (7) Trackbacks ()


RSS 2.0